Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wskazowek

Jak dlugo

Polecane posty

Gość szukam wskazowek

Jak długo muszę gwałtownie bzykać partnerkę, żeby w końcu przeżyła orgazm? Udaje mi się ok. 2 min w tempie ok 3 uderzeń na sekundę, potem już opadam z sił, nie mogę utrzymać tego tempa dłużej, 1. Po jakim czasie srednio dziewczyna dojdzie do orgazmu ? 2. Co ja mam zrobić żeby móc tak długo ? proszę o jakieś konkretne wskazówki ?

Gość mamusia zajrzy do zegara
zegar bez wskazówek nazywa sie tarcza... dlaczego niektórzy robią z niego tarcze strzelniczą - nie mam pojęcia :classic_cool:

Gość szukam wskazowek
nie rozumiem

Musisz bzykać szybciej i dłużej. 4 bzyknięcia na sekundę i tak przez 2 minuty 14 sekund. Musisz, ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć.

to prawda ćwicz w każdym możliwym momencie, a najlepiej jakbyś zaczął chodzić tak jakbyś cały czas bzykał, wiesz? te ruchy posuwisto-zwrotne...i pamiętaj practice makes perfect!

Gość do bzykacza
To i tak dużo wiesz pisząc o 2 minutach u mężczyzn. Ogólnie panuje ciemnota w tej materii, gdyż statystyczny mężczyzna myśli, że seks i spełnienie kobiety, to samo wsadzenie chuja do pizdy!!!!Wielu mężczyzn nawet nie wie o tym jaką krzywdę robi kobiecie takim podejściem do seksu. Wiele kobiet nabawia się przez to oziębłości i przekonania, że stworzone są tylko do rodzenia dzieci. Dodam: kobieta wymaga 10. minut. Rada: spuść się z 4 razy i następny raz jeśli Ci tylko stanie wystarczy by wyzwolić orgazm u kobiety. Za 5-tym wejściem do pochwy będziesz rżnął pół godziny zapewniam, ale przyjemności żadnej, cieciu jeden🖐️

Gość do bzykacza
masz tu coś nt.: wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

A Ty myslisz ze sex to czyste yebanie? Jesli nie mozesz zbyt dlugo zrob to tak jak robi to moj facet. Rozpala mnie pieszczotami do czerwonosci, do momentu az prosze sie by nareszcie wlozyl mi fiuta, a jak juz wlozy to trzy razy zamiesza i po mnie ;) I przystepujemy do podejecia nr 2 ;) Wtedy juz jest czyste yebanie :classic_cool:

Gość szukam wskazowek
co to znaczy ze jest czyste jebanie? pewnie o to mi chodzi wlasnie, jak dlugo musi to czyste jebanie trwac ?

Czlowieku u kazdej inaczej, u mnie nie musi byc w ogole bo czasami wystarczaja pieszczoty, inne kobiety dochodza do orgazmu poprzez sama penetracje pochwy ;) Nie otrzymasz odpowiedz na swoje pytanie bo orgazm u kobiety to sprawa indywidualna ;) I A czy dla Ciebie sex to samo wlozenie fiuta? Moze sprobuj wczesniej zrobic dobra minete (tylko nie to nudne kreslenie kolek wokol "guzika" bo przy takim czesto zasypiamy), wyliz ja pozadnie, dodatkowo przelec palcami, a dopiero na koniec zostaw najlepsze czyli te Twoje 2 minuty rzniecia ;)

Gość szukam wskazowek
to jest jakies rozwiazanie. A moze tak byc ze takie rzniecie wogole na niektore kobiety nie zadziala ? Chociaz by trwalo do konca swiata ?

Gość szukam wskazowek
wysokolibidowa, dlaczego im szybciej tym lepiej ? myslalem, ze za szybko to tez nie fajnie

Wysokolibidowa---> moja przyjaciolka nalezy do grupy kobiet, ktore satysfakcje seksualna osiagaja jedynie przy dlugiej penetracji pochwy ;) Orgazm osiaga tylko w pozycji od tylu i trwa to zazwyczaj wieki ;) Nie odczuwa natomiast zadnej przyjemnosci podczas stymulacji lechtaczki...no coz....taka budowa. Ogolnie nie jest z tego zadowolona bo kazdy sex konczy sie dla niej nie tylko orgazmem, ale czesto tez otarciami :/ I Ja natomiast mam orgazmy lechtaczkowe, ale zazwyczaj musze miec tez cos w srodku co uciska moj punkt G.

Gość szukam wskazowek
to rzeczywiscie dramat jest, nalezaloby wlasciwie na poczatku ustalic, jaki orgazm partnerka, ale czy ona to sama wie ?

Gość szukam wskazowek
przezywa

Jakie ustalanie na poczatku? Bawcie sie sexem, nauczysz sie po jakims czasie co ja podnieca, czego nie lubi ;) Byc moze sa rzeczy, ktorych do tej pory nie lubila a Ty zrobisz to tak, ze bedzie przy Tobie odplywac ;) Nie da sie ustalic na poczatku: Ty lubisz to, ja tamto wiec na tym sie skupiamy. Spadam juz, a Ty nie analizuj za wiele tylko bierz sie do roboty ;) Nie czytaj tu pierdow tylko skupiaj sie na reakcjach partnerki na to co robisz ;) I Ciao🖐️

Gość szukam wskazowek
dzieki

Bzyk, bzyk, bzyk. Nie chcę nic mówić, ale zgodnie z prawami aerodynamiki to trzmiel nie powinien latać.

Gość mlody_95
a jak dlogo trzeba robic dziewczynie minetke

Cześć. Jestem Majka, zaraz wskoczę ci na jajka. :/

Gość mlody_95
czesc Majka, co slychac? pogadamy?

Gość zuuska90
ja zuzka jestem,mogę zrobić tu kupę?

Gość mlody_95
no co ty zuzka? jak to? takich rzeczy sie nie pisze, to wszyscy przeczytaja przeciez! zreszta jak? internetowo ha ha ha ha ha ha ha ha ?

Gość GOGUS 31
Puknij się w łeb autorze.