piotrek.. 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 kupiem zajaca w lidlu jest on w takiej brytfance aluminiowej zamknietej na korej pisze spozywac po obrobce termicznej czy ja mam go piec w zamknietej tej tacce aluminiowej czy gorna warstwe sreberka mam zdjac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek.. 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 instrukcja mowi ,, tacke aluminiowa z zamrozonym daniem wlozyc do piekarnika itp spozywac tylko po obrobce termicznej nic nie jest napisane ze zdjac folie gorna to sam nie wiem jak to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja mam pytanie Napisano Kwiecień 6, 2013 ale...te zwłoki sa w stanie surowym czy tylko o podgrzanie chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek.. 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 w stanie surowym jak piec przez 180 minut a w termobiegu 120 minut to raczej surowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek.. 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 kto podpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja mam pytanie Napisano Kwiecień 6, 2013 ta pokrywka jest z folii aluminiowej czy z innej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek.. 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 folia aluminjowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach