Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta pyta

ile wydałyście na wyprawkę?

Polecane posty

Gość edyta pyta

i co kupiłyście. z góry dziękuję

Gość Karolina odpowiada
wyprawka dla bliźniaków już czeka :classic_cool:

Gość edyta pyta
ale ile kasy wydałaś i co kupiłaś:P

Gość Około 1500-1700 zł
- łóżko, materac, pościel (na później), poszewki (na później), ręczniczki/myjki, śliniaki, tetra, miski (na później) Ikea - prześcieradło, koc Jysk - pieluchy zapas na 3 rozmiary Rossmann, Biedronka, Tesco - ubrania od 56 do 68 Pepco (body, czapki, półśpiochy, bluzki, pajace), Cubus (body, spodenki, pajace, skarpety, bluzki), Carrefour (kurtka, pajace, skarpety), Tesco (bluzy, pajace, body, skarpety, czapki), KappAhl (pajace, body), H&M (śliniaki, skarpety) - śpiwór C&A - mleko, kosmetyki (oliwka, mydła, szampon, krem do pupy), butelki (szeroka i wąska), smoczki, uspokajacze na 2 rozmiary, łyżeczki (na później), niekapek (na później), podkłady do przewijania, podpaski Rossmann - płatki kosmetyczne, patyczki Rossmann, Tesco - wkładki laktacyjne Rossmann, Tesco - chustki Carrefour, Tesco, Lidl - worki na pieluchy Tesco - wózek 2w1 używany Allegro Kees - grzechotki i gryzaki Pepco, Tesco, Ikea, Rossmann - leżak Tesco RedKite - herbata laktacyjna Rossmann, lokalna apteka Herbapol - laktator używany Allegro Medela - stanik do karmienia Rossmann - krzesełko (na później) Ikea - wanna ToysRus - tran Moller's, D3, sól fizjologiczna lokalna apteka - kombinezon (na później) używany Tablica Lindex Prawie wszytko było marek własnych sieci sklepów i prawie wszytko było kupowane na promocjach albo jako najtańsze produkty z oferty. Chodziłam po wyprzedażach od wiosny do końca wakacji. Nie kupowałam: rożka, ręczników, przewijaka, chusty, nosidła, fotelika. Dziecko sierpniowe.

6tys. wózek ,łóżeczko ,materac ,pościel , butelki ,smoczki ,pieluchy , wanienka ze stojakiem ,przescieradło ,ręczniki , przybory toaletowe

Gość przyszła__mamaa
łóżeczko 300 wózek 300 duperelki takie oliwki, pampersy, butelki, mydełka, sudocrem itp. około 300 wszystkie pozostałe rzeczy dostałam od rodziny i znajomych więc około 1000 zł.

Gość hiwihwqoiwq
wozek : 1300zl, - spiworek do wozka 70zl, - kombinezon zimowy : 120zl, - lozeczko z materacykiem 300zl, - przewijak 30zl, - wanienka ze stelazem 280zl, - mata edukacyjna 130zl - lezaczek bujaczek 100zl, - kojec 150zl, - karuzelka do lozeczka: 230zl - podgrzewacz do butelek: 80zl - sterylizator parowy : 100zl, cala reszte tez kupowalismy ale nie pamietam juz dokladnie wszystkich cen

Gość ooooo jestem jaka jestem
wózek - 1500 łozeczko z akcesoriami - 500 ciuszki - okolo 300 (wystarczyly mi na pół roku prawie) kosmetyki, wanienka - 100 hustawka 3w1 - 500

Gość dziewczyny gdzie Wy
kupujecie wózek za 300 zł?

Jeśli chodzi o wózek to ja kupiłam taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=577 ale jak go kupowałam te 2,5 roku temu to wraz z przesyłką płaciłam ok. 330zł Ile wydałam na wyprawkę to ciężko powiedzieć, bo dużo rzeczy dostałam "w spadku" tzn. łóżeczko, pościel, nosidełko, leżaczek, część ubranek, pieluszki tetrowe itp. oraz na potem krzesełko do karmienia, fotelik samochodowy i wózek spacerówkę. Dokupiłam przewijak, wanienkę, butelki, pieluszki, kosmetyki i ubranka. A na prezent dostałam kolejną porcję ubranek, ręcznik, zabawki, rożek, kocyki, smoczki (z których i tak nie korzystaliśmy), karuzelę do łóżeczka, a później jeszcze matę edukacyjną. Aha... kupiłam też torbę do zawieszenia na wózku. Teraz dla drugiego dziecka kupiłam ubranka i ręcznik hm... jeszcze muszę kosmetyki i pieluszki kupić :)

Gość wiedząc ile wydają inni
to ja nie wydałam duzo. kupiłam tylko: wózek+foteli do auta-300zł (odkupilam od znajomych używany b.dobrym stanie) kilka ubranekto koło 100zł(nie musiałam dużo bo dostałam sporo ubranek od rozmiaru 56 aż do 86) dwa kocyki- kupiłam w niemczech ale na polskie to koło 50zł 1rożek- 35zł(dwa dostałam) zestaw butelek i smoczki- ok 100zł. pieluchy tetrowe 30zł 20sztuk.(zamawiane z internetu) pampersy i wszelkie kosmetyki to maks 300zł nie musiałam kupować Lozeczka, pościeli, wkładu do wózka, karuzeli na Lozeczko, wanienki gdyż wszystkie te rzeczy dostałam