Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazy monkey

brak możliwości klepnięcia ENTER w poście

Polecane posty

tak! ostatnio obrywa mi się że jestem za dużym bezczelem tutaj. trudno. aczkolwiek jak zauważyliście nie działa ENTER przy klepaniu postów. Jest małe obejście tegoż casusu. mianowicie UNICODE jak chcecie wrzucić entera to dawajcie sekwencje & # 1 7 3 ; po usunięciu spacji oczywiście. pozdro

Gość to dlatego że
jesteś transem, u transów wszystko jest poplątane

Gość kelnerski UNI FORM
klep kelnerki po dupie :classic_cool:

Gość wafrószko
ty jais pojebany jesteś bo przejmujesz sie tym forum jakby to był twój pracodawca,rodzina,przyjaciele,albo wszystko razem

Gość wafrószko
poszikaj se baby albo faceta,co tam woilisz i ci przejdzie,bo wpadniesz w gówno po uszy

powiem krótko, widzę jak wiele osób, zasłużonych na tym forume daje "xxx" by zrobić entera, albo jakąś inną sekwencje znaków to podaje rozwiązanie. chcecie korzystajcie, nie to nie. krótko i na temat matoły. proste.

Gość zanokcica
crazy, weź zażyj świeżego powietrza, bo gnieździsz tu jaja od samego rana i mędrkujesz

Gość wafrószko
plujesz się jakby ci ciocia zosia z wujkiem władkiem na komunie nic nie dali,zluzuj majty chłopie to tylko gówno warte forum,a nie rodzinne sympozjum

Gość wafrószko
a chuj w dupe tobie i twojej babie,chcociaz szczerze wątpie w jej istnienie,pewnie to któraś z tutejszych dam,czyli tzw wyimaginowana lejdi na dobre i na złe

Gość zanokcica
on ma mieć babę? przecież trze tu jajcami cały boży dzień i przysrywa komu sie da swoim tęskniącym za rozumem bełkotem, każdym przyciśniecim kalwisza sygnalizując jaki to on ponad i poza a siedzi w gownie po uszy i jajcami klapie nie ma ani baby, ani realnego życia, ani nawet dośc intelektu, by zobaczyć własną miałkość

wafrószko, podszywie politologa, sam zluzuj majty! pewnie nie raz i nie dwa skorzystasz z tego triku z enterem. a co do tego czy mam kobiete czy nie? cóż... nie jestem nox, wawro czy kciuk by się tu upubliczniać. nie chcesz wierzyć - nie wierz, twoja bajka, ja mam głeboko w rzyci Twoje zdanie.

Gość zanokcica
jak ta przekupa

Gość wafrószko
masz tam gdzie kazdy ma czyjes zdanie tutaj czy na innych bzdetach,ale ty sie strasznie emocjonujesz edziu taki pierdołami,aż tak zle? z reszta twój problem