Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

nadmorzechce

szukam noclegu nad morzem

Polecane posty

Szukam noclegu nad morzem w drugiej po艂owie sierpnia, dla 3 os贸b i pieska na 7 dni, interesuj膮 mnie oferty jak najbli偶ej morza no i takie , kt贸re nie puszcz膮 mnie z torbami ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 reni.musi
Cze艣膰. W ubieg艂ym roku byli艣my we W艂adys艂awowie. Baza noclegowa jest tam bogata, nie powinno by膰 problemu. Sw贸j nocleg znalaz艂am tutaj http://www.przymorzu.pl/wladyslawowo . Spali艣my w domku letniskowym, tanio, przytulnie i przede wszystkim blisko morza. Je艣li zdecydujesz si臋 na W艂adys艂awowo, koniecznie odwied藕 Muzeum Motyli, Ocean Park i wystaw臋 "Magiczny Zawr贸t G艂owy". Dobra zabawa gwarantowana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolkamon
Hej, mo偶e spr贸buj gdzie艣 po prostu z艂o偶y膰 zapytanie typu "szukam noclegu" - np. tu http://nocowo.pl/szukam_noclegu.html#form jest taki specjalny formularz. W moim wypadku to dzia艂a, bo tylko pisz臋 mniej wi臋cej czego szukam, a potem dostaj臋 na maila oferty od dopasowanych obiekt贸w, no i co艣 sobie z tego wybieram. Na ferie i Wielkanoc mi si臋 uda艂o, na wakacje te偶 pewnie spr贸buj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopalino
zapraszam do kopalina www.kopalino.com.pl wolne terminy niskie ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba w snach
www.selena.ta.pl Polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atwdjud
My bylismy w jaros艂awcu. do morza 3 minuty :) jak ci臋 interesuje to podam namiary na maila :) pokoje z 艂azienkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atwdjud
A i 200 metrow od domu jest Aquapark taki na dworzu. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ropelewski
Proponuje Dziwnow , mam pensjonat , wysoki standart ,meble hotelowe, pokoje z aneksami i tarasami,przyjmujemy zwierzaczki.Rodzinna atmosfera , ale atutem jest odleg艂o艣膰 od morza tylko 80 m .Cena w drugiej po艂owie sierpnia 60 z艂 od osoby, zapraszam serdecznie , okolica cicha i spokojna www.lazurdziwnow.pl tel.602661662

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 szukam ale odwrotnie
bez cudzych dzieci i zwierz膮t mi si臋 marzy apartament dla dw贸ch os贸b wygodny blisko morza:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 szukam ale odwrotnie
Ropelewski:) A masz skrzyd艂o odizolowane od dzieciaczk贸w i zwierzaczk贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj Go艣ciu, mam w lewym skrzydle budynku same dzieciaczki , a w prawym pieski , po 艣rodku cisza i spok贸j, przyje偶d偶aj, do pla偶y tylko 80 m , zapraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feeel_good
ja uwielbiam nasza polskie morze tylko najcz臋艣ciej jak si臋 tam wybieram to albo przed sezonem, albo we wrze艣niu, 偶eby by艂o nieco lu藕niej. ale co艣 w tym jest, 偶e trudno jest znale藕膰 jaki艣 fajny nocleg. Ja jaki艣 czas temu odkry艂am t膮 stron臋 http://www.e-wczasy.pl/ i teraz nie mam wi臋kszego problemu z tym, 偶eby znale藕膰 miejsce do spania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alfastar
Cz臋sto gdy szukam noclegu korzystam ze stronki myapartments.pl Maj膮 du偶y wyb贸r apartament贸w, tak偶e blisko morza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam miejscowo艣膰 Dziwn贸w (zachodniopomorskie). Maj膮 tam niesamowite pla偶e :) Tutaj masz adres do pensjonatu po艂o偶onego w kameralnej cz臋艣ci Dziwnowa http://bialy-domek.com/

Udost臋pnij ten post

Hej, poszukaj na stronie www.myapartments.pl maj膮 du偶y wyb贸r w miejscowo艣ciach nad morzem, mo偶na sprawdzi膰 cennik, zobaczy膰 zdj臋cia, por贸wna膰 opinie klient贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w D藕wirzynie jesyt fantastyczny przestronny hotel - Senator, wszystkie luksusy i wygody dla dizeciak贸w tez, musisz tylko sprawdzi膰, jak tam z pieskiem, czy mo偶na go tam wzi膮膰 :) pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajna miejsc贸wka
we W艂adys艂awowie: www.lieder.letnik.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Siano偶臋tach jest do艣膰 rozbudowana baza noclegowa, ale ja z pe艂n膮 odpowiedzialno艣ci膮 polecam o艣rodek szkoleniowo wypoczynkowy Imperiall. Oferuje w zale偶no艣ci od indywidualnych potrzeb noclegi w apartamentach, bungalowach i domkach letniskowych po艂o偶onych tu偶 przy pla偶y. Ma bardzo rozbudowane zaplecze i proponuje wiele atrakcji. Z ofert膮 mo偶na zapozna膰 si臋 na stronie pod adresem www.imperiall.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikki99
Bookapart ma fajn膮 baz臋 noclegow膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wasad

To zapoznaj sie z tym

tv.olecko.pl/komfortowe-noclegi-nad-morzem/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pooe