Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelIris22

Jak poznać czy partner/ka chcę tylko wizy?-wasze wskazówki

Polecane posty

Gość AngelIris22

- namawianie do małżeństwa, po krótkim czasie znajomośći - nerwowe reagowanie, gdy zaproponujesz, że zamieszkacie w jego/jej kraju - pospieszanie w podjęciu tak ważnych decyzji jak małżeństwo - nie wprowadzanie was w jego/jej środowisko , może to głupie,ale raczej nie epatowanie waszym związkiem na portalach społecznościowych dostępnych dla wszystkich, także osób z jego rodziny - stawianie przed faktem dokonanym, "kończy mi się wiza, jeśli się nie pobierzemy, to deportacja zniszczy naszą miłość" - próba przezucenia na was odpowiedzialności za jego/jej rzyszłość, pytania w stylu " no i co my teraz zrobimy" - jeżeli mieszkacie w Polsce, przebąkiwanie o emigracji e celach zarobkowych - mówienie " zawsze można się rozwieść"(taki byl beszczelny) To z mojego doświadczenia. Pogoniłam dziada. Dziewczyny, a także chłopcy,uważajcie, nie wszyscy są tacy sami,ale jest bardzo , bardzo wielu nieuczciwych ludzi, którzy portaktują was jak bilet do europy. Ja pogoniłam dziada bardzo szybko. W chwili rozstania dowiedziałam się,że zabrałam mu wiele czasu bo on mógł znaleźć już żonę z EU. To było w Polsce. Pomyślcie, czy wasz hindusek czy inny ciapusek nie chce czasem tylko przepustki do lepszego świata. Nie ma hajsu na fikcyjne małżeństwo, więć musi kogoś oszukać. Nie dyskryminuje nikogo,ale to właśnie istotna część hindusów, pakistanczyków, arabów(szczegolnie z pn afryki),przoduje w osiąganiu wiz w ten sposob. Bądźcie ostrożne. Niezaleznie czy jesteście łądne, młode , wykszytałcone, macie dzieci czy nie. To może was spotkać. Teraz podbija do mnie pewien ukrainiec. Mieszkam w polsce. On tu zrobił doktorat. Chyba nie będzie nic z tego. Już ne potrafię zaufac facettowi z poza eu. Tym bardziej,że wiem, że on che mieszkać w polsce, wspominal o emigracji zarobkowej i szybko się " zakochuje"". Bądźcie ostrożne/ostrożni. Chętnie poczytam Wasze rady i doświadczenia. Nie tylko ja. Wierzę,że mogą one przestrzec wiele zakochanych i naiwnych osób i uratować przed podjeciem złej decyzji. Pozdr.

Gość Visa_Gold
wyciagasz kartę, wręczasz panu i blokujesz srodki na koncie :classic_cool:

Gość oni wszyscy chca tylko
visy. Gdybyscie wiedzialy co oni musza przejsc, zeby dostac sie tu do Europy to byscie nie dziwily sie, dlatego robia z siebie dziwki za wszelka cene. Nie wazne jaka Europejka, byla zeby chciala wziac slub. Cala wies sie zbiera na bilety dla kilku, a potem on musi im tutaj zapewnic "poczatek", jak tego nie zrobi, to wysla kogos, kto mu leb utnie.... Wiec dlatego sa tacy deperacji i powiedza ci wszystko co chcesz uslyszec, a po latach uslyszysz, tj wiele Brtyjek "stupid british bitch"...

Gość oni wszyscy chca tylko
nie ma co przestrzegac, naiwniary i tak beda bronic swoich "zwierzatek"....

Gość autorka juz tu pisala
lubla sie z nim bzykac i ciagle wracala do niego jak suka z cieczka, teraz sie tu przywlokla

Gość AngelIris
chyba masz z głową, ja byłam z hindusem nie arabem

Gość antyarabka
a macie jakieś patenty jak tych kolesi sprawdzać?

Gość no pocieszcie sie
poprostu omijac arabow z daleka, do nich jak tylko sie usmiechniesz, nawet jak to jest zwiazane z twoim zawodem, to zacheta, zeby albo cie przeleciec, albo zalatwic paszport dla siebie. Oni sa poprostu tak wychowani, kobieta jest nizej od wielblada, bez wzgledu czy jest ucywilizowany czy nie, ich menatlnosc sie nie zmienia, od malenka sa uczeni klamac i prawic komplementy...

A ja wciaz nie moge zrozumiec takich panienek, ktore przyjmuja oswiadczyny po, zalozmy, 2 miesiacach znajomosci z takim osobnikiem i potem placza, ze ktos je wykorzystal dla jakichs papierow. Przeciez zaden normalny i uczciwy facet nie oswiadcza sie po tak krotkim czasie. Niektore panny sa same sobie winne, ot co.

Gość widac azjatycka
ze znasz sie na wszystkim jak kura na gwiazdach, powinni cie jako wzor glupoty w sevres wystawiac arab MUSI sie oswiadczyc bo w ich kulturze nie ma zjawiska "chodzenie ze soba", albo slub albo wypad, wiec oswiadczaja sie kazdej ktora spotkaja na drodze a jeszcze jak wiaze sie to z szybkim seksem to chajtna sie i w ten sam dzien, dla nich slub to kontrakt a nie przysiega do konca zycia

Gość Do widać azjatycka
Widać ze za to ty znasz sie bardzo dobrze na ich kulturze!!! Na marginesie to jest sprawa indywidualna- chcesz ślubu po 2 miesiącach czy nie. Jeśli uważasz ze to dziwne, ze za szybko to ślubu nie bierz- PROSTE. Co z tego ze u nich taki zwyczaj- u nas jest inny, jak kocha to poczeka.

"ze znasz sie na wszystkim jak kura na gwiazdach, powinni cie jako wzor glupoty w sevres wystawiac" x Kochanienka, nie krepuj sie. Ulzyj sobie i troszke pokrzycz. Sfrustrowane musza sie gdzies wyzyc. Dawaj malenka ;) xx "arab MUSI sie oswiadczyc bo w ich kulturze nie ma zjawiska "chodzenie ze soba", albo slub albo wypad, wiec oswiadczaja sie kazdej ktora spotkaja na drodze a jeszcze jak wiaze sie to z szybkim seksem to chajtna sie i w ten sam dzien, dla nich slub to kontrakt a nie przysiega do konca zycia" x "Znawczyni tematu" uwaza, ze tylko Arab ma w genach oswiadczanie sie po kilku dniach :D Zlociutka, ty sobie poczytaj troszke historii innych kobiet ;)

Gość widac azjatycka
nie w genach debilko lecz w kulturze wzorze glupoty z sevres :)

Och, jak widac, moje pomaranczowe adoratorki wszedzie sie za mna wloka. Jak pieski ;) Ta nastepna: "nie w genach debilko lecz w kulturze wzorze glupoty z sevres" x Jeju, niunia, cos taka zla? Facet ci w nocy nie dogodzil? Przpalilas kurczaka? Wyplate dali zbyt mala? Czy zima czy doswiera, robaczku? ;) Spoko, twoja pancia cie zawsze wyslucha, wiec wal smialo, co ci tam na sercu lezy ;)

Gość widac azjatycka
odpisze ci jednym zdaniem verpiss dich arabische fotze bedziesz miala pol dnia zeby to przezywac i odpisac w dwudziestu zdaniach, ale co tam, bedziesz miala przynajmniej zajecie bloede Kuh:D

Jeju niuncia, urwalas sie ze smyczy i szalejesz. Dziecinko, twoj niemiecki nie robi na mnie wrazenia ;) Bawi mnie jeno glupota malej, zakompleksionej pomaranczki, ktora udaje odwazna w internecie. Idz juz lepiej te tyleczki podmywaj emigrantko ze wschodniej Europy, bo cos ci na mozg siada. ;) Boze, polska mlodziez w tych czasach coraz gorsza sie robi. ;)

Gość widac azjatycka
azjatycka powiem ci cos na uszko moglabym byc twoja mamusia ... na szczescie nie jestem bo niedorowiniete dziecko to nieszczescie w rodzinie, pozdrow mamuske, szczesliwa ze ciapaka zlapalas ? und jetzt abmarsch, habe keine Zeit fuer dich dumme fotze :)

"azjatycka powiem ci cos na uszko moglabym byc twoja mamusia ..." x :D Jaaasne, zlociutka, jaaaasne ;) x "na szczescie nie jestem bo niedorowiniete dziecko to nieszczescie w rodzinie, pozdrow mamuske, szczesliwa ze ciapaka zlapalas ?" x Jeszcze nie rozluznilas tej rozklapciochy? I dalej cos mamroczesz? Slodziutka jestes, myszko ;)

Gość ..!kassie
wszyscy ciapaci to śmiecie,a wy jestescie gorszymy smieciami,ze sie za nich bierzecie. CIekawe czemu ciapaci z bogatych krajow, studiujacy w pl tylko polki rooochaja i nic poza tym. Bo wiza im nie potrzebna, uwazaja was za zera i nie ma co sie zenic. W UK ciapak z kebabu od razu sie odwiadcza bo potrzebna wiza. Gardze takimi kobeitmi,jesescie glupie.Proponuje na wstepie powiedziec ciapatemu "jestem np z bialorusi" od razu mu plany malzenskie przejda. Oj idiotki...

Gość Bzdziag
A ja mowie ze jestem z Rosji I mam swiety spokoj....haha

Gość lilou78
z tą rosja niezly pomysl

Gość i znowu azjatycka....
jak tylko zaczyna pisać rozwala każdy temat. Kobieto Ty masz zdecydowanie za dużo wolnego czasu .

Gość I jak tu nie zwariować
Do widać azjatycka - przestań pisać bo oczy bolą jak sie czyta twoje wypociny -stara a głupia baba!!!!

Gość boshena
przeciez azjatycka i ta druga pisaly ze soba 7 kwietnia... moze spojrzcie najpierw na daty co? :o Odkopaly stary watek i sie ciesza :o :o

Gość gość
25.05.13 [zgłoś do usunięcia] gość deportowac ciapatych xxxxxxxxxxxx deportować Polaków! - nie będzie wówczas oszukanych polskich panienek!

Gość author666
porazka

Gość gość
z autobusem arabow zdradzila go 🖐️ jolka jakas ty wyrachowana suka