Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......nie wiem co o tym myśleć

Problem z facetem....Nie wiem co myslec....

Polecane posty

Od pewnego czasu spotykam się z pewnym facetem. Mieszkamy na tyle daleko od siebie,że nie są to codzienne spotkania a co jakiś czas. Łączy nas seks. Co prawda on kilka razy spytał (nie wiem,czy poważnie),czy chciałabym byc jego żoną,choc wie,że jestem po przejściach i od razu mu zapowiedziałam,że związek tak,ale ślub raczej nie. Częst smsujemy,są smsy na dzień dobry,dobranoc.... Jakiś czas temu zamilkł w piątek popołudniu,odezwał się dopiero w poniedziałek rano,jak gdyby nigdy nic. Przyzwyczaił mnie do tego,że zawsze się odzywał,codzień. Najnormalniej w swiecie martwiłam się.powiedziałam mu więc,że ma prawo (jak i ja) do swoich pasji,znajomych,ale nie robi się tak,że milknie bez słowa. Przyznał mi rację,ale sytuacja znów się powtórzyła.... Dziś mieliśmy spedzic ze sobą cały dzień. Dla mnie oznacza to,że muszę pewne sprawy poukładac .Wie o tym... Wczoraj przed południem normalnie sie odzywał. Po południu wysłałam smsa,co i jak z dzisiejszym spotkaniem...Cisza. Odpisał około 24-tej,ze przeprasza,nie da rady. Czy mozemy spotkac sie w niedzielę,albo w sobotę wieczorem. Wie,ze dla mnie to znów przekładanie,układanie,poza tym w niedz mam szkołę,o czym wspominałam... Nie odpisałam. Musiałam odwołac to,co na dziś załatwiłam. Rano pisze,że wie ze jestem zła i pyta co robię... Napisałam mu,że rozumiem,ze cos moze wypasc,ale wystarczy poinformowac o zmianach w miarę wczesnie,nie na ostatnią chwilę. Odpisał,ze wie,że jego wina i "to nie jest tak,że nie chciał sie spotkac". I tyle.... Ręce opadają. Myślałam,że znam facetów,ale nie wiem co o tym myślec.....

Gość sobrerka
typowe dla lasek bluszczy związek dla seksu osnuć sentymentalizmem

Gość dunbergia
Myślisz, że on ciebie jedną trzyma dla seksu w odwodzie? Raz się prześpi z tą, raz z inną. Pewnie żonke jeszcze ma. Normalka

hmmmmm.... nie wydaje mi sie takim facetem Wręcz przeciwnie,wydawało mi sie,ze to on bardziej zaangażował sie emocjonalnie...

Gość ma inną jak nic
:O

Gość uuupppp podniose
...

Gość coś jeszcze?
?

Gość poszukaj kogos na miejscu
nie zalezy jemu, odpusc sobie zludzenia

laczy was seks, i to wszystko dla niego nie ma uczuc. powinnas go olac , no chyba ze lubisz z nim seks to poczekaj az przyjedzie i sie z nim przespisz. a tak zwiazku nie bedzie miedzy wami tylko seks. wiec nie wysylaj sms jak by to byl twoj chlopak . bedzie chcial to sie spotka

Gość Eeerrr
Facet widzi, ze moze z Toba robic, co chce wiec to wykorzystuje i pewno podsmiechuje sie pod nosem. Po co przekladasz i zmieniasz plany dla godzinnego ruchanka? Jak mu bardzo zalezy, to on sie dostosuje do Twojego grafika albo umowi sie z kims innym. Ty pewno sekretnie planujesz z nim slub i rodzine, a on sie chwile pobawi i potem zniknie na dobre nawet nie dajac Ci znac.