Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuoho

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość yuoho

Witam, prawdopodobnie jestem w ciąży i to sam początek. mam dziwne objawy takie jaj zgaga, ból brzucha tak jak przed miesiączką i co chwilę siusiam. czy to możliwe że w pierwszym tygodniu mogły się pojawić takie objawy czy po prostu jestem przewrażliwiona ? Bardzo chciałabym się dowiedzieć ale niestety na test jest jeszcze ze wcześnie a do okresu daleko. Pomożecie ?

Poczekaj spokojnie to daty miesiaczki i zrob test. A z tymi objawami to roznie bywa.. Psychika ma tu bardzo duze znaczenie

Raczej jesteś przewrażliwiona. Jest stanowczo za wcześnie na takie objawy. Ja test zrobiłam w 3tyg po zapłodnieniu i wyszedł pozytywnie a USG potwierdziło. Życzę powodzenia

Gość migokotka1987
Mhmmm.. wątpliwe.. Skąd objawy tak wcześniej. Tydzień po zapłodnieniu dopiero zachodzi do zagnieżdżenia.. po 48 godzinach zaczyna sie produkcja hormonu betaHCG który można sprawdzić na domowych testach lub poprzez badanie krwi. Na domowe testy moze być jeszcze za niski poziom stężenia. Hormon ten też wywołuje pierwsze ciążowe objawy

Gość millinn
Na zgagę to za wcześnie,ale moim pierwszym objawem ciąży,gdzie test jeszcze nie wykazywał nic ,było własnie latanie z moczem ;-) Potem bóle/kłucia jakby w jajniku. Zgagę to mam teraz-jestem w 39 tygodniu ciąży ;-)))

Gość yuoho
Bardzo dziękuje, to nie spodziewana ciąża ale jeżeli będzie to się będę cieszyć :)