Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaCjEnTkA 23

Ginekolog Michał Baliś Bielsko-Biała

Polecane posty

Gość PaCjEnTkA 23

witam od niedawna chodzę do Pana Balisia i wydaję mi się być kompetentnym lekarzem czy są tu może inne osoby znające tego lekarza ? bardzo chciała bym poznać opinie innych. Dodam że to on zdiagnozował u mnie obumarcie ciąży w 8 tygodniu i od tej pory chodzę do niego aktualnie jesteśmy w trakcie kolejnych starań i nie wiem czy warto zaufać temu lekarzowi byłam u pana doktora zaledwie na około 5 wizytach

Gość TELEFON NOKIA ASHA 302
nikt nie chodzi do tego ginekologa ?

Gość PaCjEnTkA 23
? to ja raczej powinnam zadać to pytanie

Gość PaCjEnTkA 23
???

Gość opinie są różne o nim.
Ja osobiście polecam doktora Wojciecha Biernackiego, przyjmuje w Esculapie w Bielsku lub w swoim gabinecie w Czarkowie. Najlepszy lekarz do jakiego chodziłam.

Gość opinie są różne o nim.
O Balisiu słyszałam różne opinie, niektórzy polecają a inni odradzają. Za to o Biernackim złego słowa nie usłyszałam

Gość PaCjEnTkA 23
biernacki to chyba mało znamy lekarz bo nigdy o nim nie słyszałam ale zobaczę opinie o nim

Gość PaCjEnTkA 23
dzięki wielkie

Gość CZARNA :)
polecam

ja chodziłam przez obie ciąże do dr Balisia i byłam zadowolona :) Gdzie on teraz przyjmuje? dalej na Harcerskiej? i w jakich dniach?

Gość gość
dr Baliś przyjmuje teraz na ul Kustronia 4 tel. 334881699, jestem jego pacjentką od 8 lat,prowadził obie moje ciąże i jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Gość Agnesssita
Plecam Dr Balisia w 100%:) chodzilam przed ciaza, w ciazy i teraz po urodzeniu slicznej i zdrowej coreczki tez chodze do Dr:) Mily sympatyczny delikatny i duzo duzo by wymieniac... pozytywów:):)Mial cc ktore Dr Balis przeprowadzal wszystko poszlo szybko i bezproblemowo :) Moja coreczka ma teraz 15 miesiecy :):)Takze polecam wszystkim kobietkom tylko Dr Balis:)

Gość gość
lekarz godny polecenia kompetenty miły i bardzo wyrozumiały jestem matka 2 dieci ale na swojej drodze nie spotkalam takiego lekarza jak będę w ciązy to na pewno dr.baliś będzie ją prowadził ....polecam w 1000000%

Gość gość
Rowniez bardzo polecam pana doktora :)

Gość gość
Ja również chodzilam do Dr.Balisia w ciazy jakbi po ciazy i jestem z niego bardzo zadowolona. Jak rodzilam synek obwinal sie pepowina ale dzieki jego kompetencji szybko zaaragowal i wszystko skonczylo sie pomyslnie. A do tego mozna z nim normalnie pogadac. Super lekarz polecam polecam polecam. Ps chodzi do niego oprocz mnie moja mama,babcia,bratowa, kuzynka i kazda chwali :)

Gość gość
ja też do Niego chodziłam i polecam! Po pierwszym wczesnym poronieniu okazał się wręcz psychologiem, szybko sprowadził na ziemię i przy kolejnej ciaży od razu objął odpowiednia opieką :) Ze wspaniałym skutkiem bo moja pociecha jest już całkiem spora i zadowolona z życia :) Jest sympatyczny, konkretny, ma fajne poczucie humoru i nie robi wielkiego niepotrzebnego halo wokół ciąży 0 mnie to bardzo pasowało :)

Gość gość
a ile kosztuje wizyta u dr Balisia ?

Gość gość
gdzie przyjmuje dr Baliś obecnie? Też prowadziłam u Niego ciążę, polecam. Choć podobno nie każdemu pasuje jego poczucie humoru :)

Gość AnaGG
Rowniez polecam pana dr Balisia. Druga ciaze do niego chodze i nie moge zlego slowa na niego powiedziec. Obie moje siostry do niego chodzily, dwie znajome, a nie dawno spotkalam kolejna w poczekalni u niego. Wszystkie maja pozytywne zdanie na jego temat. Polecam bardzo.