Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zus ma probleme

Czy powinniśmy zachęcac starych ludzi do umierania ?

Polecane posty

Gość zus ma probleme

tych w wieku 75+ ? ZUS ma powazne problemy przez zbyt duza liczbe emerytów i rencistów. Byloby luzniej i czysciej.

Gość Donałdełe Tuskełe
w dniu w którym nabeda praw do emerytury - zabierz babci dowód i przynies do mnie, ja postaram sie o resztę

Gość pgmgmgwpwg
starzy nie chcą umierac

Gość zachecac starych do umierania
? nie zdecydowanie, nie. cos dla tego kraju zrobili, osiagneli ale zdecydowanie jestem za odstrzalem kazdego kto ma ponizej 125 (min) IQ glupota zdecydowanie bardziej ten kraj i swiat ogolnie rujnuje niz starosc niszczy jakies ZUSowskie plany 😴

Gość Ujawniacz Prawdy
Starzy nie dość że nie chcą umierać to już niedługo wcale nie będą musieli. OBAMA daje fortunę na badania dot. ludzkiego mózgu. Dzięki brakującym badaniom być może już niedługo będzie można przenosić mózgi ze starych ciał do nowych bio-robotów i żyć dalej. A w przyszłości będzie można sobie wyhodować nowe ciało z komórek macierzystych i przenieść do niego mózg. Taka jest przyszłość ludzkości! Pogódźcie się z tym, że cywilizacja śmierci wkrótce odejdzie w zapomnienie!!!!

Gość gfgfggggg
nie ci starsi ludzie są winni, ale to ze rządzący okradają nas, sobie biorą milionowe premie a potem kłamią, ze nie ma na emerytury

Gość 222222222100
Ujawniacz Prawdy - nie zapominaj ze cos takiego bedzie dostepne dla bogatych ludzi. Zwykła biedoda bedzie musiala umierac albo podpisywac cyrografy z ''diabłem'' za mozliwosc zycia wiecznego