Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim32131231

Dziewczyna nie moze znalezc 3 minut czasu

Polecane posty

Gość Pseudonim32131231

Witam drogie Panie ... Proszę dziewczyne od 3 dni zeby doladowala telefon bo miło mi się z nią pisze gdy zasypiam ... Ale chyba kompletnie jej na tym nie zalezy ... jej droga do sklepu od domu to niecała minuta ... to ze ma ta smieszna kwote na doladowanie doskonale wiem ... Ale za kazdym razem gdy ja o to prosze slysze ciagle tylko teksty typu "nie zesraj sie, nic Ci sie nie stanie gdy nie porozmawiamy, to nie twoj telefon" itd ... Czy to oznacza ze przestalo jej zalezec i nie zalezy jej na rozmowie ze mna ? (sama wczesniej tez mowila ze mam napisac gdy sie poloze) ... Jeszcze chamsko napisala ze mam napisac o tym na kafeterii ... wiec pisze ... bo nie rozumiem dlaczego jest az tak leniwa i nie moze znalezc tej doslownie minuty czasu i pojsc po to doladowanie ... Co innego gdyby miala do najblizszego sklepu 20 minut ...

Gość polaqo
a czemu sam jej nie doładujesz telefonu?może ona nie ma kasy

Gość Pseudonim32131231
ma kase bo zawsze mama jej placi za doladowania kiedy potrzebuje, pozatym chciala isc do klubu wiec doladowanie to duzo mniej kosztowna sprawa

Gość polaqo
No,ale czemu sam jej nie dołądujesz, a nalegasz,zeby ona sobie łądowała albo jej mama. To facet powinien dbać o to, a nie ją naciągać. Ile macie lat? gimnazjum?.

Gość v jvkg
pewnie nie ma kasy i wstyd sie jej przyznac a poza tym jak dziewczyna mowi nie zesraj sie to juz mi sie nie podoba;p

Gość Pseudonim32131231
Wiem ze powinienem jej doladowac telefon, ale nie moge za wszystko placic ... nie zdajesz sobie nawet sprawy ile wkladam sily w ten zwiazek i zarazem pieniedzy zeby mogl funkcjonowac normalnie ... dlatego ze nasze miasta znajduja sie 400km od siebie a chce zebysmy widzieli sie ze soba jak najczesciej gdy to tylko mozliwe. Dlaczego nie podoba sie ten tekst ? To nie jest normalne wg was ze dziewczyna mowi tak do swojego chlopaka ?

Gość Pseudonim32131231
a to ze ma na to doladowanie to jestem pewien, wiec to napewno nie jest przyczyna

Gość v jvkg
nie no co ty zupelnie normalne:p