pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 żaden koorwa alarm, robię z Was głupkuf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skurvivij Napisano Kwiecień 6, 2013 szoke, Ty żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrejwiam średkejwym palcym Napisano Kwiecień 6, 2013 na saxach byłam hajs zarobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 no, wow. czemu niby miałabym nie żyć? ja nigdy nie umre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skurvivij Napisano Kwiecień 6, 2013 to chyba zajmowałaś się odśnieżaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skurvivij Napisano Kwiecień 6, 2013 bo nie widać Cię nigdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrejwiam średkejwym palcym Napisano Kwiecień 6, 2013 stawiam kloce trwalsze niźli pomnik ze spiżu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam srodkowym nosem Napisano Kwiecień 6, 2013 chcialam zebyscie zatesknili, ale nie zakladaliscie o mnie tematow o wy dziady jedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skurvivij Napisano Kwiecień 6, 2013 w porywach 13,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 nie widać bo się nie udzielam gdyż nie ma gdzie no i w związku z powyższym zaglądam tu rzadziej niż częściej. ale że akuratnie se piję pivko w świętym spokoju to postanowiłam zagadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skurvivij Napisano Kwiecień 6, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obyś zdechła stara alkoholicka Napisano Kwiecień 6, 2013 kurrwo na wstrętne nie dające się wyleczyć raczysko piizdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vokilórk Napisano Kwiecień 6, 2013 już nie jesteś gwiazdą kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrejwiam średkejwym palcym Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie wszystek umrę wiem że uniknie pogrzebu cząstka nie byle jaka i zamknięte w gablotce gówno moje trwać będzie po wsze czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 chyba w takim razie sobie już stąd pójdę bo jak zwykle nie ma z kim popiertolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 6, 2013 a o mailu to już zapomniałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 no :O ale dzięki za przypomnienie zobaczę może ktoś do mnie napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 no nic nie ma oprócz kurva spamu i asia : Witam. Przeczytałam na forum że szukasz skutecznej metody na odchudzanie. Proponuje CARBO BLOCKER :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madame khókik Napisano Kwiecień 6, 2013 jaka asia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 na końcu Asia napisała, że to nie jest reklama. i wkleiła link do tabletek zaraz do niej napisze i zyebie jak kolorovą sukę ma mnie za jakąś kretynke co sie na to nabierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 hahaha :D to jest najlepsze: asiamalinowska1984 nie reklama, a w emilu eurohurt. o luuudzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 o kurda, nie pokazało się :O no trudno, w sumie jest to tak istotne jak zeszłoroczny śnieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 oho, mamy tu jakomś Asię :D już jaka, już jaka... sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 6, 2013 no jak nic nie ma? odpisałem na maila ponad miesiąc temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @ POCHWA POCHWA POCHWA Napisano Kwiecień 6, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 ten w którym na końcu napisałeś że bez odbioru? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 6, 2013 możliwe, już nie pamiętam :D ale to było w odniesieniu do tego, że się odmeldowujesz, a nie ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 aha ja pomyślałam, że już nie masz czasu wgle na emile i przyjęłam to do wiadomości jak prawdziwy mężczyzna :D no to dobre... to może Ci odpisze jutro bo teraz to idę se chyba pograć w fife Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 to znaczy idę na pewno także pozdro zią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 6, 2013 a już myślałem, że napiszesz "z/w" :D papatki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach