Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 6, 2013 albo czekaj, mam cos dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 no ja nie czekalam, ale może Ty dalej tu dżesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 7, 2013 warowałem tu całą noc i poranek, nawet śniadania nie zjadłem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madaneklolikowa Napisano Kwiecień 7, 2013 pśp pisze z petardem maile???? co się porobiło hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 no i co ma mi byc Cie żal? nikt Ci nie kazau tu siedzieć ja teraz ide właśnie sobie coś wszamać więc smakówa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 z petardem :D chyba Cie pojebalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 7, 2013 oj kochanie już nie udawaj że mnie nie lubisz smacznego ptysiu zobaczymy się wieczorkiem, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam malym palcem Napisano Kwiecień 7, 2013 To nie stulej petard lecz ogier Garen ktory Cie olal kroliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELLAE fajna dziewczyna 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 Garene myslisz ze Kroliczek dalej nie moze sie podniesc po tym jak wyiebaues na nia yaytza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Kwiecień 7, 2013 nie mam pojęcia, od tamtej pory nie rozmawialiśmy na żadne tematy uczuciowe czy prywatne swoją drogą, jestem ciekaw jak by to wyglądało: moje yaytza na twarzy jednej z kafeterianek niestety moja suczka wciąż się płoszy na ich widok... ale spokojnie, powoli aczkolwiek systematycznie przyzwyczajam ją do podtrzymywania moich genitaliów :) na początek do rączki, potem na kolanko, w niedługim już czasie myślę o tym by przełożyć mego smoka na jej kark i ramiona, a stamtąd już niedaleko na buźkę i czoło dopóki jednak nie uda mi się do tego doprowadzić, oświadczam wszem i wobec uczciwie, że każda z miłych Pań ma szansę potrzymać w ustach mego siusiaka chociaż przez chwilę o czym drogi Paletzu Ci serdecznie przypominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 post z 21:45 i cała reszta postów z dzisiaj to podszywy ale pewnie o tym wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 dzoana mnie rzucila :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 no pewnie że wiem, ale wiem też że post z 11:19 jest Twój, a z 11:22 to podszyw własnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 Kroliczek z tego co wiem po olaniu zamnkal sie w sobie i szuka nygusa na mynigga.uk na pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 a idź Ty grać w fife lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 Już dwie osoby sie pode mnie podszywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 podszywie ogierełe garenełe w to to nie uwierzę, bo przecież Królikó na codzień spotyka mnóstwo przystojnych facetów wszelakich narodowości którzy notabene prawią jej kąplementy odnośnie jej hiszpańsko francuskiej urodzie Garęnu nie pójdę nie mam teraz ochoty, poza tym ileż można przegrywać, mam dość na tą chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 urody* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 przynajmniej tam ktoś Cię solidnie łoi i nie masz takiego szczęścia jak w literakach jednak jest sprawiedliwość na tym świecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 no nie tak solidnie nie tak solidnie, też udaje mi się wygrać czasę ale to kwestia praktyki bo ja kurva wciąż nie mogę opanować pada nie używam trików bo to zbyt skąplikowane dla mnie :D a kiedyś myślałam, że zmiana biegów jest czymś trudnym sprawiedliwość... zagraj sobie z pravikiem w literaki, myśle, że masz szanse :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRZEMEK__22LATA_______________ Napisano Kwiecień 7, 2013 ZOSTAWCIE MNIE W SPOKOJU I TAK MAM DOŚĆ PROBLEMÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 nie jaram się fifą, mnie to po prostu nudzi ale raz spróbowałem i dostałem ossstre wciry, bo nie jestem przyzwyczajony do pada klawiatura król a trików też nie używałem, strata czasu :D nie podskakuj sama widziałaś jakie miałem litery :D nie dało się z nich nic ułożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 strata czasu? co Ty piertolisz jak masz dobrze opanowane jakieś triki to możesz płynąć przez murawę przeciwnikowi przecie wtedy dużo trudniej odebrać Ci piłkę, możesz zmylić bramkarza itd, chłopie ale dla mnie to jest kurva blek medżik narazie... za dużo rzeczy na raz trzeba robić żeby być naprawdę dobrym ale czasem jak piertolnę bramę to aż miło i nie mydl mi oczy złymi literkami bo ja ich nie widziałam :D to, że Ty mi pisałeś, że masz np: Ś,G,C,C,C,Z,Z to nie musiała być prawda c'nie różne cwaniaki na tym śfiecie żyjom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrz literaków Napisano Kwiecień 7, 2013 może i tak, ja bym to rozgrywał podaniami ale skoro triki dają takie zajeebiste możliwości to rzeczywiście warto je ogarnąć a próbowałaś naciskać na padzie wszystkie przyciski na raz? :D pewnie samobójczą :D jak nie widziałaś? wysyłałem Ci kiedyś zdjęcie moich liter i tak się przypadkiem składa, że wciąż mam je na kompie jak nie wierzysz to sprawdź maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 wszystkie guziki na padzie to naciskałam grając w tekkena :D w fifełe to by nie przeszło. a samobója se strzeliła, a jakże i żeby to raz :O najlepsze że zajebiste te gole są czasem lepsze od tych które strzelam komuś :O a no dobrze już dobrze, faktycznie tera mnie coś tam świta na końcu mózgu no ale też mogłeś to zdjęcie przerobić c'nie nawet w paintcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba mieć umysł oszusta Napisano Kwiecień 7, 2013 żeby wpaść na coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach