Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

ALARM.

Polecane posty

Gość pozdrawiam małym palcem
albo czekaj, mam cos dla Ciebie :classic_cool:

warowałem tu całą noc i poranek, nawet śniadania nie zjadłem :(🖐️

Gość madaneklolikowa
pśp pisze z petardem maile???? co się porobiło hahaha

oj kochanie już nie udawaj że mnie nie lubisz👄 smacznego ptysiu👄 zobaczymy się wieczorkiem, tak?

Gość pozdrawiam malym palcem
To nie stulej petard lecz ogier Garen ktory Cie olal kroliku :classic_cool:

nie mam pojęcia, od tamtej pory nie rozmawialiśmy na żadne tematy uczuciowe czy prywatne 🖐️ swoją drogą, jestem ciekaw jak by to wyglądało: moje yaytza na twarzy jednej z kafeterianek :classic_cool: niestety moja suczka wciąż się płoszy na ich widok... ale spokojnie, powoli aczkolwiek systematycznie przyzwyczajam ją do podtrzymywania moich genitaliów :) na początek do rączki, potem na kolanko, w niedługim już czasie myślę o tym by przełożyć mego smoka na jej kark i ramiona, a stamtąd już niedaleko na buźkę i czoło :classic_cool:🖐️ dopóki jednak nie uda mi się do tego doprowadzić, oświadczam wszem i wobec uczciwie, że każda z miłych Pań ma szansę potrzymać w ustach mego siusiaka chociaż przez chwilę 🌼 o czym drogi Paletzu Ci serdecznie przypominam :classic_cool:🖐️

Gość mistrz literaków
post z 21:45 i cała reszta postów z dzisiaj to podszywy :classic_cool:🖐️ ale pewnie o tym wiesz :classic_cool:

Gość mistrz literaków
dzoana mnie rzucila :-(

Gość mistrz literaków
Kroliczek z tego co wiem po olaniu zamnkal sie w sobie i szuka nygusa na mynigga.uk na pocieszenie :classic_cool:

Gość mistrz literaków
a idź Ty grać w fife lepiej 😠:classic_cool:

Gość mistrz literaków
Już dwie osoby sie pode mnie podszywają :classic_cool:

podszywie ogierełe garenełe :classic_cool: w to to nie uwierzę, bo przecież Królikó na codzień spotyka mnóstwo przystojnych facetów wszelakich narodowości którzy notabene prawią jej kąplementy odnośnie jej hiszpańsko francuskiej urodzie :classic_cool: ­ Garęnu nie pójdę 😠 nie mam teraz ochoty, poza tym ileż można przegrywać, mam dość na tą chwilę :classic_cool:

Gość mistrz literaków
przynajmniej tam ktoś Cię solidnie łoi i nie masz takiego szczęścia jak w literakach :classic_cool: jednak jest sprawiedliwość na tym świecie :D

no nie tak solidnie nie tak solidnie, też udaje mi się wygrać czasę 😭 ale to kwestia praktyki :classic_cool: bo ja kurva wciąż nie mogę opanować pada :classic_cool: nie używam trików bo to zbyt skąplikowane dla mnie :D a kiedyś myślałam, że zmiana biegów jest czymś trudnym :classic_cool: sprawiedliwość... zagraj sobie z pravikiem w literaki, myśle, że masz szanse :P

Gość PRZEMEK__22LATA_______________
ZOSTAWCIE MNIE W SPOKOJU I TAK MAM DOŚĆ PROBLEMÓW

Gość mistrz literaków
nie jaram się fifą, mnie to po prostu nudzi :classic_cool: ale raz spróbowałem i dostałem ossstre wciry, bo nie jestem przyzwyczajony do pada 😠 klawiatura król :classic_cool: a trików też nie używałem, strata czasu :D nie podskakuj 😠 sama widziałaś jakie miałem litery :D nie dało się z nich nic ułożyć 😠

strata czasu? co Ty piertolisz :classic_cool: jak masz dobrze opanowane jakieś triki to możesz płynąć przez murawę 😭:classic_cool: przeciwnikowi przecie wtedy dużo trudniej odebrać Ci piłkę, możesz zmylić bramkarza itd, chłopie :classic_cool: ale dla mnie to jest kurva blek medżik narazie... za dużo rzeczy na raz trzeba robić żeby być naprawdę dobrym 😭 ale czasem jak piertolnę bramę to aż miło :classic_cool: i nie mydl mi oczy złymi literkami bo ja ich nie widziałam :D to, że Ty mi pisałeś, że masz np: Ś,G,C,C,C,Z,Z to nie musiała być prawda c'nie :classic_cool: różne cwaniaki na tym śfiecie żyjom :classic_cool:

Gość mistrz literaków
może i tak, ja bym to rozgrywał podaniami :classic_cool: ale skoro triki dają takie zajeebiste możliwości to rzeczywiście warto je ogarnąć :classic_cool: a próbowałaś naciskać na padzie wszystkie przyciski na raz? :D pewnie samobójczą :classic_cool::D jak nie widziałaś? 😠 wysyłałem Ci kiedyś zdjęcie moich liter i tak się przypadkiem składa, że wciąż mam je na kompie 😠 jak nie wierzysz to sprawdź maila 😠

wszystkie guziki na padzie to naciskałam grając w tekkena :classic_cool::D w fifełe to by nie przeszło. a samobója se strzeliła, a jakże :classic_cool: i żeby to raz :O najlepsze że zajebiste te gole są :classic_cool: czasem lepsze od tych które strzelam komuś :O:classic_cool:🖐️ a no dobrze już dobrze, faktycznie tera mnie coś tam świta na końcu mózgu :classic_cool: no ale też mogłeś to zdjęcie przerobić c'nie 😭 nawet w paintcie :classic_cool:

Gość trzeba mieć umysł oszusta
żeby wpaść na coś takiego :classic_cool: