Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić??? NO CO

Daleka znajoma sama wpraszająca się na kafe! Co zrobić?

Polecane posty

Gość co zrobić??? NO CO

Pytam poważnie. 23 lata temu, w szpitalu razem rodziłyśmy dzieci. To znaczy, byłyśmy takimi koleżankami z jednej sali na kilka dni, zamieniłyśmy ze sobą kilkanadziesiąt zdań. Później nasze dzieci (chodziły do różnych klas) ale byli w tej samej szkole. Ona odbierała swoje dzieci, ja swoje dziecko to sobie tam porozmawiałyśmy. Ostatnio nawet razem ubiegałyśmy się o pracę w tym samym budynku. I co? ja z nią rozmawiam, wymieniłyśmy się numerami telefonu by jedna z nas poinformowała drugą która została przyjęta. Ja do niej pare razy zadzwoniłam, ona do mnie i ona do mnie że chciałaby przyjdź na kawe. Ja mówię dobrze tak po południu koło godziny 16-17 jak już będę miała wszystko porobione. I co ona na to? Przychodzi o godzinie 11, później o godzinie 9 a później o godzinie 7:30. Tak o 11, wpuściłam ją ale już o godzinie 9 czy wpół do ósmej udawałam że mnie nie ma w domu.

Gość Miau Miau_
powiedz wprost, że nie lubisz niezapowiedzianych wizyt. Grzecznie aczkolwiek stanowczo:)

Gość co zrobić??? NO CO
Już w innym temacie napisałam. Że drugi raz nie wpuściłam jej i trzeci. Teraz jestem ciekawa czy przyjdzie jutro, jeśli przyjdzie z samego rana to napewno nie będę jej wpuszczać. Jak po południu to ok. Może wejdź i na chwilę pogadać. Problem polega na tym że ja jej nie zapraszałam, sama się wprasza na kawe.