Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELPolako

Tematy do rozmowy

Polecane posty

Gość ELPolako

Witam szanownych forumowiczów.Za kilka dni spotykam sie z dziewczyną,która mi się podoba.Piszemy sms-y,maile,przez gg i fajnie się dogadujemy.Mam niestety problem czasem ze znalezieniem tematu do rozmowy w kontakcie w cztery oczy i w rezultacie panuje cisza.Macie jakieś propozycję tematów do rozmowy?

Gość jak brakuje tematów do
rozmowy to jest początek końca

Gość ELPolako
Stąd moje pytanie o czym rozmawiać na spotkaniu z dziewczyną?

Gość buuuunanoc
ale jak to?? w cztery oczy nie wychodzi a wirtualnie tak??? nie łapię??/ O co chodzi??? Wstydzisz się ?? czy jak???

Gość ELPolako
Tak,właśnie o to chodzi.Wirtualnie jest mi łatwiej wymyślić temat do rozmowy,a w realu przychodzi mi to trudniej.Jestem nieco nieśmiały i trochę nie lubię krępującej ciszy podczas rozmowy z kimkolwiek.

Gość wirtualnie jest łatwiej w
cztery oczy widzisz twarz drugiej strony która bez słow mówi duzo a tematy jak sie kogos lubi nasuwaja sie same bez wylicznia pełen spontan jak zaczniesz planować to nie bedzie dobrze planowac mozna budrzet na miesąc rozmowy z drugim człowiem nie za bardzo bo nie znasz odp na jej pytania

Gość pewnie dziewczyna uczy sie
jeszcze to moze o jej uczelnie/szkołe cos moze o jej siostrze bracie jak ma rodzeństwo cos o planach na wakacje ile masz lat 16

Gość ELPolako
Nie,mam lat 19.

Gość niedługo bedzie ładnie
przy słoneczku może mózgownice ci rozjaśni jak dziewczna bedzie zainteresowana to większej filozofii nie bedzie trzeba tylko pogawdki o wszytskim i o niczym

Gość buuuunanoc
tak mi się wydawało! Każdego to dopada, a im bardziej zależy tym większe prawdopodobieństwo. Ja popieram teorię spontaniczności a w razie ewidentnego zawieszenia szczerość!!! Czasami bywa rozbrajająca. Stwierdzenie pt. jestem tak spięty że aż boję się zacząć jakiś temat, żebyś nie pomyślała, że... (i tu wstawiamy) potrafi otworzyć worek tematów do rozmów!!! Najważniejsze to nie układać scenariuszy one działają jedynie na krótką metę!!! Porażka musi być wkalkulowana i z tym też trzeba się pogodzić!!! wtedy będzie łatwiej. trzymam kciuki!

Gość ELPolako
Okej.Postaram się być spontaniczny i dowcipny,zobaczymy co z tego wyjdzie.