Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek samotny

Kasting

Polecane posty

jarku, czy ty potrafisz odczytac kobiete tylko ze zdjecia? ... a gdziez sie podzial twoja wyobraznia? :P Zielona mowi ze lezy juz gotowa, a jej specjalnoscia jest glebokie gardlo... a ty chcesz zeby jeszcze na tym poczta skorzystala ... finansowo oczywiscie... bo przeciez przeslanie takiego zdjecia drogo kosztuje... a u ciebie jednak wyobrazni BRAK ;)

Gość Jarek samotny
Dobra ale wy dwie w łóżku ze mną

alez Zielona ... oczywiscie ... jestem gotowa na wszystko czego zapragniesz.... tylko jarkowi wyobrazni brakuje :D nawet romana stanowczo zlekcewazyl ;)

Gość Jarek samotny
Ja tylko kobiet chce

Jarku nie zebym obgadywala, ale o tych zebach to Ranya juz pisze od roku i nadal sa jakie sa xxx 😠😠 nie to żebym była jakaś szczególnie wredna ale zielono-niebieskiej się ostatnio lekko przytyło (vide jej zdjęcie w stopce) z blond suki zrobiła się blond świnia 😴

Gość Jarek samotny
Kto kryje sie pod nikiem cukierek29

Gość Jarek samotny
Ranya kasting wygra ta która w łóżku mnie zadowoli

Gość Jarek samotny
Tylko kobiety

Ranya ale mi troche w cycki poszlo...a ze brzuch zakrywa pusie to sama przyjemnosc....w szukaniu jej :P I Jarku masz juz jakies typy czy moge juz przestac brzuch wciagac?

Gość hahah :D:D:D
ranya ale ty gupia jesteś hahah

Gość hahah :D:D:D
ooo Panowie dołączyli ;) robi się temat dnia :P

Romanie stanowczy, a jak stoisz z depilacją jąder? Bo wiesz, może ja zrezygnuje z udziału w kastingu u Jarka, straszny tłok... w tej kolejce no i za wlosami nie przepadam. Jajka nie wyglądaja aptetycznie w futrze. Może pójdziemy na spacer razem? Jesli lubisz chłopców, to zetne moje długie, lśniące, brązowe wlosy, przynajmniej cycków zasłaniać nie będą... chyba, że wolisz cycków nie widzieć, to włosy zostawię i będe robić za heavymetalowca. W pochwie jestem tak ciasna, jak dupa romana czy jarka... nie poczujesz róznicy :)

jarku, dlaczego tylko kobiety.... kobiety sie w przedostatnim stuleciu wyemancypowaly i teraz jest rownouprawnienie... nie mozna nikogo lekcewazyc... szczegolnie romana ;) poza tym moje kolezanki sa piekne i to wcale nie prawda, ze jedna jest przytyta, a druga bez zebow... a ja stara jak swiat ktory dawno zaginal .... nie wierz w te brednie i bierz Romana :) a my sie zajmiemy soba :)

Gość Jarek samotny
Panowie niewtrącac sie. Ranya foxy zielona wy 3 plus ja w łóżku zabawmy sie

Panie się wycofują :classic_cool: Jarku i znowu widzisz, że one wcale nie są Tobą zainteresowane...a ja wyprawiam w łóżku cuda :classic_cool:

Zostałem w końcu dostrzeżony na kobiecym forum. Co za sukces! Foxy, no mam ogolone. Mój ostatni partner tak lubił, i tak już zostało. Jeśli potrafisz zrobić się tak, bym widział w Tobie mężczyznę, to mogę spróbować :-) Spacer na początek może być OK.

Panowie niewtrącac sie. Ranya foxy zielona wy 3 plus ja w łóżku zabawmy sie xxx co? chyba, żartujesz? tyle osób w jednym łóżku? wiesz co się będzie działo z kołdrą ???

jarek skarbie ale jak tylko kobiety?? potrafisz rozpoznac?? oo to jestes niezly, zdrdz mi tajemnice

Gość Jarek samotny
Kołdra nie jest na potrzebna. To z każda z was oddzielnie pokocham sie troche

ranya, jak widac jarek nie rowniez nie zauwaza mnie... jak i romana.... wiec potrzymam koldre ;) co prawda, nie jest to kandelabr i nie bedzie rozjasniala mrokow waszych lozkowych zabaw... no ale do czegos sie moze przyda :D