Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carrie-ana

Czemu znowu mnie zranil.

Polecane posty

Nie wytrzymam tego. Nie chce mi sie zyc. Potrzebuje z kims porozmawiac. Jestem w strasznej sytuacji. Czuje sie jak zero..

Gość Proxima Centauri
A konkretnie co sie stalo? :p W jaki sposob zranil? Opowiedz cos wiecej :p

Bylismy ze soba dwa lata. Zeszlismy sie jak moj synek.mial pol roku. Teraz powiedzial ze kogos poznal. Zerwal ze mna i powiedzial ze bedzie sie z nia spotykal a ja moge mieszkac z nim i starac sie o niego Jednoczesnie patrzac jak umawia sie z nia. Powiedzial ze chce zebym cierpiala. Nie umiem tak zyc...

Gość fdgv cvg
jak zranił?

Gość fdgv cvg
no to czas otworzyć oczy, zacząć szanować siebie i odejść. I nigdy więcej nie mieć z nim do czynienia. Tyle, miej odrobinę godności.

Gość Smutna misia marysia
A masz możliwość zamieszkania u rodziców? Albo dziadków/ cioci? Ja bym nie mogła z nim mieszkać na twoim miejscu.

Jeszcze w tym tygodniu zamykam wszystkie sprawy i sie wyprowadzam.. Nie mam o co juz walczyc... Nie mam sily walczyc..

Gość gfvdc
Romantyk ale żeś dowalił. Tu nie chodzi o to czy inna go zechce czy nie. Tu chodzi o szacunek do samej siebie. On niech idzie w czorty, nie na tym polega problem. Kobieta nie powinna walczyć o faceta, ona powinna być otoczona przez niego opieką, ma się czuć bezpiecznie przy jego boku. A nie wiecznie strach, walka, samotność, cierpienie i brak zaufania. Samotna walka z góry skazana jest na niepowodzenie. Powinna mieć szacunek dla siebie, nie można pozwalać na to by ktoś kazał jej cierpieć. Trzeba mieć swoje zdanie i iść własną drogą. Każdy zasługuje na szczęście, a z nim go nie będzie. Żeby zachować resztki godności powinna raz na zawsze skończyć tą znajomość. Będzie ciężko na początku, ale nie ma kołaczy bez pracy. Da radę, ja dałam a byłam w podobnej sytuacji. Teraz było, minęło. Życie toczy się dalej bez zbędneo balastu. Trzymam kciuki za takie osoby, które chcą sobie pomóc, bo warto.