Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody mężczyzna

Proszę mi wytłumaczyć co się mogło stać

Polecane posty

Gość Młody mężczyzna

Ogólnie to jestem mało bystry, takie też sprawiam wrażenie - i boję się, że czasami ktoś to wykorzystuje. Sprawa jest w tym wypadku błaha - ale zastanawiam się co się mogło stać? Więc tak: Kupiłem w sklepie piwo i chipsy chitos. Podszedłem do kasy, kasjerka skasowała towary, powiedziała kwotę (nieco ponad 5 zł). Zabierałem się wyjmowania pieniędzy z portfela i zobaczyłem, że ekspedientka wzięła chipsy na chwilę pod blat i (po około 2 sekundach) położyła z powrotem na blacie. Po co ona to zrobiła??? Gdy już odchodziłem ze sklepu (byłem już przy drzwiach) słyszałem pytanie innej ekspedientki - "Co ty tam podmieniasz?", na co tamta odpowiedziała "Nic nie podmieniam"... Nie wiem w jakim kontekście było pytanie...

Gość bogdan s.
czesc, jestem bogdan :)

Gość Młody mężczyzna
Sprawdziłem i data była ok - 2013-06-30. Zastanawiam się nad sprowokowaniem za parę dni podobnej sytuacji - tym razem dokładnie sprawdzę czy coś nie zostało podmienione.

Gość Ewa Drzazga
Zabrała ci twoje czipsy z oczu na 2 sekundy... faktycznie dziwna sprawa...jak ja robie zakupy to place za towar ktory wybrałam i ktory trzymam...jakby mi zniknal z oczu to bym tego nie kupila.:P byc moze paczka ktoą ty wybrales byla jakas trefna...kasjerka sie kapnela...i zeby cie nie zniechecic....,(oma jest dobra w swej robocie )musiala zrobic jakis myk zebybys sie nie kapnął . albo ....wybrales stare chrupki i ona cie wymienila na nowe (miala przygotowane pod kasą,bo nei zdazyla isc i wyrzycic starych).... albo ....?tylko na twoich byl jakis kod-cena...a one nie moga sprzedawac tego z kodemm,wiec wymieniają na inny model-bez kodu. Albo twoje byly z jakas wadą-napoczete,czy z promycjną nalepką.itp. SZKODA ZE SIE JEJ NEI ZAPYTALES CO ROBI:) A cena chrupek byl ta sama??? (EWENTUALNIE JAK byles dla niej nie mily...mogla wziasc ta paczkę podrapac sie nią po jajach na zlosc tobie :D)

Gość Młody mężczyzna
To jest dość duży sklep, więc trudno żeby miała przygotowane wszystkie możliwe towary pod ladą... Ogólnie to zdenerowowała mnie ta cała sytuacja...

Gość Ewa Drzazga
JEZELI TE CZIPSY byly cale...nnie napoczete....z orygnialnymi naklejkami,napisami...ten sam smak i cena...to czym sie denerwujesz???:) moze ogolnie wszystkie te czipsy mialy starty kod kreskowy......i dlatego wzieła sobie pod ladę jedna-lepszą paczke do skanowania????????? moze jest dalekowidzem i musiala sobie wzisac je pod ladę zeby przeczytac smak?:D

Gość Młody mężczyzna
Tylko, że wszystko było już skasowane...

Gość ja.cie.krece
Ale wy macie problemy ludzie. Masakra :o

Gość andżela z kafe
A może ona wyczuła tam jakiś kupon i zbiera takiechipsy jak wyczuje i podmieniła?

Gość lojalnaviolajola
jakie rozkminy ;p ile masz lat?

Gość Młody mężczyzna
Oczywiście sprawa jest błaha. Tylko, że nie mam pojęcia co się mogło stać.

Gość a ja to mam problem
stary, ja bym tego nie jadła

Gość Młody mężczyzna
up

Gość skoro juz podnosisz to ci
powiem co sie stało. zapewne twoje chipsy miały inną datę ważności chipsy z reguły mają odległe daty ważnosći, te które wybrałes maiły pewnie datę do 2015roku, a te któe ona podmieniła do czerwca 2013r. pewnie się boją,z ę do tego czaus nei sprzedadzą wszytskich tych chipsów, wieć podmieniła je, w sklepie zostały te do 2015 roku a tobie dalła te do 2013

Gość Młody mężczyzna
Hmm - możliwe w sumie. A czy to co zrobiła jest dozwolone? (jakąkolwiek miarą - moralnie, prawnie)? Wykorzystała moją nieuwagę - zrobiła to dopiero wówczas gdy sięgałem do portfela.

Gość malapanaa86
tez mysle,ze o datw waznosci chodzi.

Gość mmmm999999
hahahaaaahaha niezly ten topik. ale sie usmialam