Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweetlips

Jak powiedziec rodzinie ze sie rozstalismy

Polecane posty

Gość Sweetlips

Dokladnie to chcemy zrobic. Mieszkamy daleko od domu a nie-maz jedzie w rodzinne strony na wakacje. Chcemy wczesniej mailem poinformowac wszystkich o naszym rozstaniu... Nie wiem jak to napisac :/

"droga blb bla, pragne poinformowac szanowne zgromadzenie o rozwodzie. dziekuje za uwage, wasza bla bla"

Gość Sweetlips
Nie bralismy jeszcze rozwodu tak na marginesie. Rozstalismy sie z mojej winy. Nie chce zeby nie-maz byl ciagniety za jezyk. Chce od razu prosto z mostu powiedziec ze to ja zawalilam.

Gość Sweetlips
zwalilam innemu mialo byc

no to zamiast rozwód napisz rozstanie za któr czujesz sie winna i jesli chcesz to napisz ze z powodu

Gość Sweetlips
Pudlo :/ moj drogi czy ktos ty

Gość bitterear
Twój tani, bo podszyw był niskich lotów, no, ale pasował, przepraszam.

Gość Sweetlips
Hahahaha :D Ubawiles mnie :D Wariaci tu sami

Gość bitterear
No co, kulturalny podszyw nie może istnieć? To zdradzisz?

Gość Sweetlips
Oj moze, moze :D A jesli chodzi o rozsatanie. Dluga historia. Po kilkunastu latach wspolego zycia, uladkow i wzlotow, I moich i nie-meza przytrafila sie nam historia w ktorej nie-maz ktorys raz z kolei znalazl sobie przyjaciolke w necie. Okazalo sie ze mogla by byc jego corka. Probowalam z nim rozmawiac, tlumaczyc ze to chore. Ale nie dzialalo. Poznalam faceta, w ktorym sie zakochalam. Nie moglam tego wytrzymac i w koncu powiedzialam nie-mezowi ze bujnelam sie w kolesiu. Czekal rok az pozbieram to do kupy. Obiecalam ze to zakoncze ale nie dalam rady. Nie spalismy ze soba. Nie ukrywam ze rozmawialismy na te tematy i bywalo ze oboje napinalismy te rozmowy do niewyobrazalnych rozmiarow. Po roku nie wytrzymalismy z nie-mezem... Nie-maz powiedzial ze odchodzi. End of story

Gość bitterear
yyy ... posiadasz jakieś kompleksy, traumę wyniesioną z dzieciństwa? ;) - gdzie tam jest Twoja wina? Nie spaliście ze sobą? - pewnie bliskość Wam ogromna towarzyszyła, jej pragnienie, chęć dotyku, połączenia się ... i tego nie uczyniliście? Nienormalni jesteście i tyle :classic_cool: ;) Twoje małżeństwo to porażka, ale dlaczego kierować się jakimiś zabobonami, tym co inni powiedzą, a nie pragnieniami i uczuciami?

Gość Sweetlips
Moze i mam. Cholera wie. Czuje sie winna bo gdzies tam w ktoryms momencie powinnam byla powiedziec nie-mezowi ze odchodze. A ja sleczalam przy tel, spotykalismy sie u mnie w pracy, gdzies tam na kawie, wypadalismy na miasto... Nie ukrywam ze mielismy na siebie ochote. Ze bywaly gorace chwile. W tel tez nie-maz mogl znalezc dowody tego ze nie bylam grzeczna dziewczynka wiec czuje sie winna. Czuje sie winna i hooj!!!

Gość Sweetlips
W zupelnoscinsie zgadzam!!! Jestesmy zajebiscie nienormalni :D

Gość kerri el farri
a zamierzasz sie zwiazac z tym kolega?.. twoj niby maz podrywal malolaty, a ty czujesz sie winna?.

Gość Sweetlips
Kerrie.. Nie wiem czy podrywal. Nigdy nie sprawdzalam o czym pisza. Tlumaczyl mi ze dziewucha ma problemy, cpa, pije, umawia sie z duzo starszymi facetam. I ze chcial ja wyciagnac na prosta. Podobnoz oklamala go co do wieku ma poczatku. Myslal ze jest pelnoletnia a tak nie bylo. Nie wiem czy sie zwiazemy. Wiesz to strasznie skomplikowana historia. Ale istnieje opcja ze sie umowimy. Na wypad. Kocham tego durnia i nic nie moge na to poradzic