Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiSzukajacy28

Partnerka na wesele

Polecane posty

Gość TakiSzukajacy28

Witam, nie mam pojęcia dlaczego wyrzucono mój poprzedni temat? Nikt mi nic nie napisał, dlaczego itd. więc chyba można potraktować to jako pomyłkę ze strony "kierownictwa"? Szukam kobiety, która chciała by się pobawić na weselu, które odbędzie się mniej więcej w połowie maja w okolicach Białegostoku. Jak już wspominałem w poprzednim temacie, który zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach?, szukam towarzystwa na wesele. Jestem zupełnie normalnym 28 letnim facetem, 178cm, 80kg, ciemne włosy. Szukam jedynie miłego towarzystwa przy takiej okoliczności. Jest możliwość wynagrodzenia "straconego czasu", jeśli mozna to tak nazwać. Tylko nie mam pojęcia, ile trzeba w takim przypadku zaoferować. Proszę o kontakt na email.

Gość miss amerika925
ja bym chętnie poszła ale mieszkam daleko od Ciebie;)

Gość TakiSzukajacy28
Zapomniałem dopisać, mam 26 wiosen za sobą. Pozdrówka

Gość TakiSzukajacy28
Nie szkodzi, startuj już dzisiaj, w końcu dojdziesz ;)

Gość miss amerika925
widzę że mnie zignorowałeś...trudno, przywykłam do tego że jestem niewidzialna dla facetów, jak widać nawet na forum...

Gość JavierModraccio
Dlaczego jesteś niewidzialna? Może myślisz, że jesteś niewidzialna i później w taki sposób działasz, bo to nasz myśli określają nasze działanie. Może wmów sobie, że jesteś boską seksbombą i każdy facet chce o Ciebie zabiegać - toteż zaczniesz w taki sposób działać, a oni zaczną zabiegać :) - jeśli o to Tobie chodzi.

Gość miss amerika925
...przecież piszę że jestem miss america;) ale to nie zmienia faktu że przez 24 lata żaden na mnie nie spojrzał

Gość JavierModraccio
A Ty byś na siebie spojrzała, gdybyś była facetem? Myślisz, że jesteś fajną osobą, wartą poznania, związania się? (nie chodzi o jakieś tam sznurki!)

Gość miss amerika925
gdybym była facetem to też bym nie spojrzała na taką... mnie... jestem nijaka, nie ma we mnie nic wyjątkowego;/

Gość JavierModraccio
Heh,optymistka pozytywnie postrzegająca świat ;) Nie jest z Tobą tak źle = potrafisz dostrzegać, dzięki temu może zaplanować zmiany, bo widząc - ma się wiedzę co, a to lepsze niż być ślepcem. Co to znaczy nijaka? - postrzegasz swoje życie porównując się z innymi, myśląc jakie to oni mają cudne życie?

Gość miss amerika925
postrzegasz swoje życie porównując się z innymi, myśląc jakie to oni mają cudne życie?------otóż to

Gość miss amerika925
przepraszamy autora za kradzież topiku;) dobranoc

Gość JavierModraccio
Autor pewnie zadowolony, że topik nie umiera, pa.

Gość Zapałka na podkręcie
Ja z Tobą pójdę

Gość Podpałek na zakręcie
Ja też!

Gość JavierModraccio
Ślimakowa - własne? oO Ty to sobie porę wybrałaś ;)

Gość JavierModraccio
Dlaczego do spania się Tobie nie spieszy? - przecież pora już późna! ;) Dzięki za towarzystwko, rozumiem, ze kłopoty w związku sprawiają, iż noce miewasz nieprzespane, próbując to wszystko w jakiś sposób okiełznać, by sielanka, o której zawsze marzyłaś, nabrała mocy? ;)

Gość HelIV
Ja z tobą pójdę. Mam czarne włosy, duże niebieskie oczy, 162 cm 89 kg . Mam na imię magda i jestem z ełku

Ślimaczka (wybacz, że tak Tobą żongluję) - a czy Tobie przecinka czasami tam nie zabrakło? ;) No dobrze, zaprzestanę już tej zabawy Twoim związkiem, w związku z tym ... yyy ... no właśnie, dlaczego ja jeszcze nie śpię?!?!?! No przecież odpowiedź może być tylko jedna - bo czekałem na Ciebie i wiedziałem, że w końcu przyjdziesz, bo telepatycznie otrzymasz sygnał, że ktoś tęskni i wyczekuje, a Ty możesz sprawić tej osobie przyjemność (przestań, nie o to mi chodzi :P) ukazując się w skąpej ... oops, chyba się zagalopowałem ... ;) Tak w ogóle to miałem iść spać o 24, a nie śpię bo ... kombinuję z życiem, chyba pora w końcu ruszyć, ale nie chcę już o tym myśleć, bo jak znowu zacznę, to nie skończę. Nie, że szybkie kończenie jest jakieś fajne, no, ale co za dużo, to niezdrowo ... Ty byś dała radę tak przez 10 godzin? ;) Lecę się jeszcze wyłazienkować, mam nadzieję, że co nieco mi nagryzmolisz, bym mógł przed snem odczytać i błogo zasnąć. Dobrej nocki Ś., pa :)

wiesz, pokazy w bieliznie są tylko dla wybranego... a co dopiero bez ;)... no ale to urocze jak mnie wciąż podpuszczasz. Oczywiście, że odbieram sygnały od ciebie telepatycznie, dlatego ciągle na ciebie wpadam :)... A jednak miałam rację, coś cię tam gryzie. Czyżby przełom w życiu się szykował? no pochwal się. Może ci jakoś doradze? Ślimak zawsze chce dobrze, pamiętaj o tym :D a bo do tego rozkosznego pytania... z doświadczenia wiem że czas na rzeczach przyjemnych leci szybko ;)... ale 10 minut wydaje się być jednak przesadą.. aaale ty na pewno miałeś na myśli co innego. Więc nie, wciąż myśleć i myśleć o problemach i się nimi zadreczać bym też nie mogła... dobranoc i kolorowych snów :) mam nadzieję że jutro mniej będziesz się dręczył tym myśleniem.

Ślimaczka ... minut? oO Qrdę no, teraz zaczynam się o Ciebie martwić i nie zasnę! ;) Spokojna Twoja, to nie są problemy, to są możliwości, plany, to one tak rozbudzają, o problemach się nie myśli, żeby nie sprawiały pogorszenia samopoczucia, tylko je rozwiązuje ;) No ... podpuszczam Cię głównie dlatego, iż wiem, że Ty wiesz, inaczej bym się bał, ale z Tobą jestem spokojny ;) Ale ślimak chce dobrze ... yyy ... co dobrze? Chyba zrobię sobie przerwę, bo nie kumam ;) Pa, i do spania proszę grzecznie się oddelegować = widzisz jak się o Ciebie (siebie) martwię? ;) Dobrej.

No poprawiłam!:D ale i tak wiedziałam że się czepisz tych minut ;) nie martw się. ja na ta sfere życia nie narzekam. Chociaż twoja troska o mnie też miła jest i urocza. Już prawie idę spać... ;) No obiecuje.