Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiocha?????????!!

Czy zdjecie zrobione w lustrze to serio wiocha ?

Polecane posty

Gość wiocha?????????!!

Czy bede uznana za idiotke ? zauwazylam ,ze takie fotki mają najwieksze branie

Gość stronnicza
jeśli to naga fotka to nie jest wiocha

Gość jgkgkhkhl
nie...pod warunkiem, ze łazienka jest ładna i czysta, lustro nie jest brudne od niezidentyfikowanej substancji a ty nie robisz dziubka

no jak nie masz samowyzwalacza to se rób w lustrze. A tak na serio, są ładne artystyczne zdjęcia w lustrach właśnie. Rób jak masz jakieś antyczne lustro, ze złoconą ramą. Innym lustrem bym się nie chwaliła

Gość bueh ehhehehehhe
Przeciez kazdy aparat, nawet najtanszy śmiec z biedronki ma wyzwalacz, wiekszosc telefonow go tez ma. Co to za problem postawic aparat na taborecie, szafce czy drabinie ?

Gość njhhh
wiocha

no właśnie dlatego nie rozumię zdjęć w lustrze. Może chodzi o efekt odbicia lampy błyskowej tak żeby zakrył twarz :D

jak najbardziej, tacy ludzie sa zalosni jak dla mnie, z facetami z lustereczka np na badoo (to jest portal towarzyski, glownie na gadki szmatki,NIE szukanie drugiej polowy czy przygody) nie mam ochoty gadac

Gość dobre dla gowniarzy
z gimnazjum, czyli do 15 lat

Gość Boo3suaff
najlepsze foty to naturalne, np z podrozy, imprezy , pokazujace twoje zainteresowania i ciebie na tym tle a nie eksponowanie wlasnej osoby, zalezy czego czy tez kogo szukasz na portalu.jesli przyjaciol lub moze w przyszlosci z tego powaznego zwiazku to raczej loostro odpada, zdjecie ma tez pokazywac osobowosc

Gość bueh ehhehehehhe
dobrze napisane :) fotka ma przedstawiac ciebie ; wyglad + w jakis sposob osobowosc a fota w lustrze? to pokazywanie samego ciala, jak do katalogu prostytutek

Gość hgggvhhfh
E ja często w przymierzalni walę fotki w lustrze. Potem mms wysyłam mężowi, którą kieckę kupić, zawsze otrzymuje sms zwrotny obydwie heh Ale w internet bym nie wstawiła czegoś takiego.

Ja kiedys przegralem zaklad i ustawilem na fejsie jako profilowe zdjecie zrobione w lustrze w lazience plus dziubek;)🖐️

Gość Heniu
Zdjęcie w lustrze (obowiązkowo brudnym) albo z ręki w pozycji srającego kota i z permanentnie skrzywionym ryłem to wiocha na 100%. I u kogo takie fotki mają niby branie? Jak ja widzę takie zdjęcia od razu zamykam i dodaję do ignorowanych. Jak potrzebuję takiej laski to idę do burdelu, wyjdzie lepiej a w dodatku taniej. Te wszystkie dziunie z netu to w 99% kompletna padaka, dla normalnego faceta strata czasu ale co niektórzy zachowują się, jakby nigdy baby nie mieli - w sam raz dla przykutych do kompów śliniących się prostaczków :)