Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hovie

Swiadectwo O Niekaralności Nie Polskie Lecz Szweckie

Polecane posty

Miałbym zapytanie odnośnie jak zdobyć swiadectwo o niekarlnośći szwedzkie. Chodzi mi gdzie dokładnie.. Czy może w ambasadzie szweckiej?? NIe jestem obywatelem Szwecji Lecz Polski I Nie Moge Wypełnić Formularza Na Stronie Ambasady Bo Nie Mam Person Numeru :/ I Wg Ile sie czeka na takie swiadectwo bo zależy mi na czasie :-\

Gość prostytucjusz
a ile przestępstw popełniłeś w szwecji?

No Żadnych. Tylko Tam Pracowałęm Dłużej Niż 6 Miesiecy I Teraz Mam Problem Z Wizą Kanadyjską .

Gość bambarryla147
musisz sie zwrocic na policje...

Gość noxelia
Bledy ortograficzne sa karalne :O szwedzkie a nie szweckie :O

Byłem na policji i downy nawet nie wiedzą o co chodzi. Jutro Zadzwonie Do Ambasady IWg Czy Jest Taka Możliwość Dla Polaka Uzyskać Takie Świadectwo Dziś Nie Było Urzednika Który Sie Takimi Sprawami Zajmuje.. Każdy mówi ze jest to nie możliwe a w ambasadzie kanady twierdza ze da sie cos takiego załatwic :|

Gość GretaBarboo
świadectwa znajomości języka ojczystego to raczej byś nie dostała :o Boże, co za tłuk dobrze, że na zmywaku w Szwecji o to nie pytali, bo musiałabyś w polskiej Biedrze pracować 🖐️

Gość bambarryla147
W Szwecji, na policji nic nie wiedzieli???? Przeciez oni wystawiaja takie zaswiadczenia dla praujacych np. w przedszkolach czy lotnisku???