Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżela z kafe

czy można jednocześnie kochać i nienawidzić męża?

Polecane posty

Gość andżela z kafe

Też macie takie odczucia?

Gość kuloszat
A bardziej kochasz czy nienawidzisz oto pytanie?

Gość andżela z kafe
Chyba nikt tego problemu nie ma co ja.A z tym nienawidzeniem to jest tak,że wydaje mi się że on jest bardzo samolubny i wtedy mi się włącza te złe uczucie

Gość andżela z kafe
Pomocy

Gość andżela z kafe
Wszystko robilismy bo akurat seks lubimy i analnie też jak się martwicie i to ja lubię bo wtedy mam nieziemski orgazm kutasek w tyłku a wibrator w cipce,ale tu nie chodzi o seks tylko o życie codzienne jak np.mi przygaduje że jestem pusta czygłupia bo czegoś zapomniałam albo zwyczajnie nie wiem

Gość andżela z kafe
Lubię jak mnie pierdoli,ale normalnie jest według mnie prostym chamem,kiedyś taki nie był

Gość prostytucjusz
kiedys tego nie widziałas bo byłas zaslepiona chujem w dupie,teraz zaczyna się nudzić,wkrada sie rutyna i zaczynasz dostrzegać wady

I tak od niego nie odejdziesz bo który facet cie później tak dobrze wyrucha? Seks najważniejszy, jak jesteś z tego zadowolona to znaczy,ze go bardziej kochasz niż nienawidzisz.

Gość andżela z kafe
Właśnie seks nie jest najważniejszy,mówicie jak on.Ja mu mówię że czasami bym chciała zeby było romantycznie to nie bo on woli brutalnie mnie zerżnąć jak burą suke.To jefen z przykładów bo np.od pół roku sie nie całujemy w trakcie i nawet tak bez seksu,a kiedyś cmokalismy się nawet na ulicy

Żadne tam pierdolenie o romantycznym seksie, każda kobieta lubi być ostro zerżnięta i on to wie. I ma racje bo pomimo, ze cię nie szanuje to ty zawsze bedziesz go kochać.

Gość andżela z kafe
I też ciągle mi samolub narzuca swoje zdanie nawetw co mam się ubierać i mi nakazuje wręcz nosic to co mi kupi mimo że czuję sie w tym jak dziwka,albo podczas seksu on bardzo lubi mnie wyzywać,żebym była uległa,wiąże na stojąco a mi to czasem sprawia ból tak naprawde on wie że tego nie lubie i dlatego go to bardziej podnieca.Samolubny i już

Gość andżela z kafe
Kiedyś 2 lata temu na wakacjach tak mnie upił i mało pamiętam ale kazał ukartował seks z jakims facetem mnie rżnął poznanym w klubie,nie chciałam płakalam a on bardziej sie podniecał jak nie chciałam,poprostu go powoli nienawidzę za te akcje,mam 28 lat potrzebuje chyba już innych rzeczy,co za pomyłka

Gość andżela z kafe
On tylko kilka razy dziennie by się bzykał,a mnie to irytuje,tłumaczę mu ale on mówi że tak miał i ma i że jak mi nie pasuje moge go zmienić.... smutno że on tak mówi

Lubisz ten sport i powinnaś mu być wdzięczna, ze zapewnia ci takie atrakcje. Wolałąbys byc dupczona po ciemku w pozycji misjonarskiej i tylko w pochwe? Chciałabyś tak?

Gość andżela z kafe
Tak zawsze szybko ostro głęboko,ma dużą pałe a czasami jeszcze testuje na mnie inne rzeczy od zabawek z seks shopu do różnych innych,nawrt kiedys w lesie takim dużym kijem mnie masował i próbował wpychać w dziurę

Gość andżela z kafe
Najnormalniejsze są jeszvze te eksperymenty w kuchno to jak się rozkraczam na blacie to norma,jak świr mi wkłada ogórki po 2,3 szybko i innymi mnie masuje,fakt dpprowadza mnie do orgazmów świetnych ,ale tylko to mi w życiu dake

Gość andżela z kafe
A gdzie miłość,bezpieczenstwo,zaufanie że nie da mnie zerżnąc innemu,czemu go to podnieca prostaka

Czyli dobrze ci kurwo jest, nie potrzebnie wydziwiasz, inne kobiety zrobiłyby wszystko żeby mieć takiego dobrego ruchacza.

''A gdzie miłość,bezpieczenstwo,zaufanie że nie da mnie zerżnąc innemu,czemu go to podnieca prostaka'' Takie głupoty sa tylko dla 16 letnich dziewic dobre. Dorosła kobieta wie co jest w zyciu najwazniejsze.

Gość andżela z kafe
Seks ok.ale brakuje mi szacunku

Gość hkkhj
Wam seks przesłonił mózgi

Gość Jakie to żałosne!
Czy tutaj nie ma normalnych ludzi????! Samo debilstwo,a tematy i nawijka to woła o pomste do nieba😡

Gość pewnie masz grzyba
?

Gość o nie nie przestawaj
michał=andżela lubisz rozmawiać sam ze sobą o gównie?:O bez komentarza