Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje2013333

Wakacje EGIPT - polecacie ?????

Polecane posty

Gość wakacje2013333

Witam :) Zastanawiam się jaki kraj wybrać na wakacje i myślę nad Egiptem ???

Gość aktualnie bym nie jechała
jak w temacie. Byłam dwa razy kilka lat temu Teraz chyba do hotelu 5 gwiazdkowego co by sie w ciepłym potaplać.

Gość wakacje2013333
No właśnie chodzi mi o to żeby było ciepło ; D I tak myślę o Egipcie , rafa koralowa, ciepło , można zwiedzić piramidy ; D Tylko niewiem czy kasy starczy bo chcę na wakacje przeznaczyć 5 tysięcy ( hotel+ pieniądze na wymianę )

Gość malapanaa86
znajoma byla w hugardzie i srednio zadowolona. powiedziala ze juz tam nigdy nie wroci.jedzenie ponoc bylo ochydne.

Gość wakacje2013333
Jaki kraj polecacie oprócz Egiptu ?

Gość aktualnie bym nie jechała
ciepło i fajnie jest w wielu miejscach. Ja jestem fanką Chorwacji. Nie byłaś/eś w Egipcie to cie ciągnie i wcale sie nie dziwie. Piramidy-wydawało by sie,że rewelacja. Teraz niestety już odarta z tajemnicy. Latem z okropnymi upałami, tłumem ludzi i jeszcze większym tłumem sprzedawców :) I to podróżowanie w konwojach, bo niebezpiecznie. Rafy, fakt :)

Gość jedź do jakiegoś
europejskiego kraju zamiast do tych arabskich dzikusów :o

Gość wakacje2013333
Słyszlam że są jakieś zamieszki teraz w Egipcie i aż strach jechać, chyba wybiorę Chorwacje jak tutaj Pani z góry ;)

Gość August the 1st
To zależy co lubisz i co chesz robić. Ja byłam dwa razy w E. i już tam pewnie nie pojadę. Drugi raz to już było za dużo, ale chciałam zobaczyć Sharm bo wszyscy tak się zachwycali. Nie lubię przede wszystkim mentalności Egipcajn, ich zachowania, ich traktowania kobiet, brudu, brzydkich plaż..... Fakt, kultura islamu jest ciekawa i trzeba to gdzieś zobaczyć. Europa to nie wszystko, tu mamy prawie wszędzie tak samo. Jeśli chcesz zobaczyć inną kulturę to polecam Turcję. Piękne krajobrazy, ludzie bardziej uprzejmi, uśmiechnięci, lepsze hotele, lepsza infrastruktura, zagospodarowanie terenów w miejscowościach turystycznych. W Turcji jest wiele do zobaczenia, w każdym mieście gdzie nie pojedziesz. Poza tym w Egipcie jest coraz gorzej ze względu na ich rewolucję, która tak naprawdę nie jest skończona, państwo jest w chaosie, ludzie sfrustrowani, to nie nastraja do fajnych wakacji.

moja mama jezdzi co rok od 5 lat do egiptu i juz zarazila tym znajomych i rodzine. najtaniej, rafy koralowe, ciepło i cudownie. tylko zaluje wyjazdu do piramid, bo nie dosc ze pol dnia jechali to mowi ze tam wcale nie ma co ogladac i full ludzi, czas zmarnowala i tyle. ale to typ leniucha lezec i grzac tyłek:D

Gość wakacje2013333
Ehh teraz sama niewiem co robić ; D Jedni są na tak, a drudzy na nie . Poczytam jeszcze o Egipcie i podejmę mam nadzieję że dobrą decyzję

Gość jedź do jakiegoś
w europie jest wszędzie to samo ? :D ło matko bez komentarza :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite122
egipt albo tunezja .

Gość sharm
Hotel grand plaza resort,czysty,jedzenie ok i fajne wycieczki

Gość malapanaa86
JA jade do tucji- antalya albo bodrum.

Gość prawictwo pospolite122
w Tunezji nie ma zamieszek