Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociaaa i mamaaaaaaa

Zazdroszczę siostrze to , jak wychowała swoje dzieci!!

Polecane posty

Może to głupie,ale zazdroszczę swojej siostrze wychowania dzieci. Ona ma trójkę dzieci 15 letniego chłopca 10 letnia dziewczynkę i teraz urodziło jej się maleństwo-dziewczynka.Wiem,że to zabrzmi beznadziejnie,ale moja siostra wspaniale wychowała swoje dzieci,zazdroszcze jej. Jej syn z tą 10 letnią córką mają tak wspaniały kontakt,jedno za drugim by w ogień wskoczyło,nigdy nie słyzlam żeby jedno drugie wyzwało jakoś obraźliwie,czy uderzyło.Oczywiście czasami się cos tam przedrzeźniali,ale to tez było takie z miłością. A moje dzieci? 12-letnie bliżniaczki. Skaczą do siebie wzajemnie,non stop się kłócą,leją,wyzywają. Żeby w domu pomóc ani jedna,ani druga. A u siostry dzieciaki bez problemu pomagają,nawet przy maleństwie.Czuć od nich taką miłość,smutno mi,że moje dzieci nie mają ze sobą takich relacji

Gość prostytucjusz
bo siostra sięruchała z miłosci,a ty z popędu,ot i cała tajemnica

To nie zależy od rodziców, dzieci się same wychowują, tobie się takie trafily i trudno.

Ale dlaczego tak jest ? :( Dlaczego jej dzieci są takie fajne,naprawdę przyjacielskie,opiekuńcze względem siebie , a moje to jak dwójka wrogów? Od września idą one do gimnazjum i juz mi zaznaczyły,że ida do dwóch innych szkół :O.Mam dość! Co zrobic zeby miały ze sobą lepsze relacje? Mój siostrzeniec z moją siostrzenica chociaz dzieli ich 5 lat różnicy i jednak inna płeć bez problemu on bierze swoja młodsza siostrę na basen,na rowery,lody,spacer. Wczoraj tez spotkałam siostrę z mężem i dziećmi na spacerze to brat niósł siostre na barana , słodko to wygladało.