Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana kursantka

mój instruktor mnie oszukał! co mogę zrobić?

Polecane posty

Gość oszukana kursantka

jutro mam egzamin, dzisiaj mieliśmy mieć ostatnią jazdę, a on wczoraj powiedział, że nie widzi takiej konieczności aby ta jazda się odbyła... :O a moje opłacone 30 godzin? dzwoniłam do niego argumentowałam, on wszystko zbywał _ "jazdy nie będzie", "nie ma takiej potrzeby". No bez jaj! wyjeździłam jakieś 25 godzin na 30... złodziej pieprzony...

Gość kiki i koko
walcz,zagroź nawet sądem, a jak Ci się nie chce, to zrób mu antyreklamę,ludzie czytają opinie w internecie, komu możesz opowiadaj o tej sytuacji

Gość oszukana kursantka
co wy byście zrobili?

Gość shhsshshsh
to gdzies to zglos bo on ma obowiazek wyjezdzic te godziny z toba, jak tego nie zrobi to lamie przepisy - nie ma prawa ci papierka wypisac.

Zgłoś do szkoły jazdy u której miałaś kursy i już :) Jak coś możesz ich pozwać zawsze :) Nie tylko za to że nie wyjeździłaś godzin, ale dodałabym też koszty za niezaliczony egzamin jeżeli jutro - odpukać- go nie zdasz.

Gość oszukana kursantka
przykre jest to, że to znajomy moich rodziców i tak mnie urządził... to zwykłe złodziejstwo... wczoraj się rozbeczałam z bezsilności po rozmowie z nim... ja nadal nie jeżdżę dobrze, chciałam wszystko wyćwiczyć... nie dał mi szansy... miałam prawo, opłaciłam te jazdy... cholera jasna... jak tak można?

Gość kklopd
to powiedz niech ci pieniądze odda za te godziny. Podpisywałaś kartę ile godzin wyjeździłaś?

Gość dunbergia
zadzwoń zapytaj, czy wobec tego rozliczy się z tobą za niewykonane jazdy jeśli nie, powiedz, że jutro rano niesiesz oficjalne zgłoszenie do szkoły jazdy krótko i na temat

Gość wyuyjh
pewnie to jego szkola jazdy i nic nie zrobisz, co za cham, a jak nie zdasz, czego ci nie zycze, 1 bedzie na dodatkowo oplacone jazdy!

Gość oszukana kursantka
to jest jego szkoła jazdy :( sam jest sobie szefem... a karty podpisywałam... dwóch ostatnich jazd tylko nie podpisałam... więc na karcie mam coś około 20 godzin zatwierdzonych.

Gość oszukana kursantka
po tych 20 zarejestrowanych na karcie jeździłam jeszcze 5, których nie notował na karcie. Twierdził, że zapomniał karty... to razem 25 godzin na 30 godzin. Gdzie moje 5 godzin? Rodzice mówią, że przesadzam, bo "co Ty byś chciała do minuty wszystko?"... mają taką mentalność, że sami się proszą aby ich wychujać. A ofiarą w końcu i tak jestem ja.... przez 5 godzin można diabłu łeb urwać... cholera jasna...

Gość do wi dze nia
jutro pujdziesz na egzamin zdasz na prawojazdy, wkyrecisz afere i zabiora ci prawko bo musisz miec wyjezdzone 30 godzin.