Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to odkrecic???

Mój brat żeni się z niewłaściwą osobą

Polecane posty

Gość jak to odkrecic???

Brat mój, rodzony żeni się z grubaską. Kiedyś ta dziewczyna była ładna, szczupła teraz ma z 30 kg nadwagi, a on i tak się z nią żeni. Będzie brzydką panną młodą i wstyd przyniesie naszej rodzinie. Każdy jest ciekawy wybranki jego serca, przyjadą na ślub, a co zastaną pod ołtarzem? wieloryba. W ogóle nie cieszę się na ten jego ślub. Po za tym razem wyglądają śmiesznie, bo mój brat jest szczupły, a ona od niego 2 razy szersza. Ciekawe jaką suknię sobie dopierdoli, bo oczywiście nikomu nic nie chce powiedzieć. Stroi się ze swoją rodzinką. Jak zobaczę ją w dniu jego ślubu to sama doznam szoku. Taki wstyd. Może uda się jeszcze ten ślub odwołać, przekonać go. Albo niechby i ona go rzuciła. Dwa miesiące może mi się uda. A jak to nie to wstyd na całą rodzinę. Przyjdą i zobaczą przystojnego faceta z jakimś kloszardem. Nawet zabawa nie będzie udana jak to coś będzie toczyć się po sali i niby tańczyć. Obleśna kobieta.

Gość lfkjgvplfkj
pokaz swloj ryj a powiem ci jakim ty jestes pasztetem

Gość kawka25
Nie wierze ze ktos moze byc tak glupi jak ty! Jesli to nie prowo to tylko ty jestes nienormalna i odpierdol sie do brata, pozal sie boze siostrzyczko :D

Gość neienieenie
bez sensu to prowo

lepiej zeby byla otyla i miala fajny charakter niz szczupla i miala bucowy charakter

Gość jyrasdfghjkl
Ale z ciebie kretynka i prostaczka. Z takim charakterem to nikt cie nie zechce. Co z tego ze jestes chuda jak zolc ci sie uszami wylewa. Twoj brat to sie pewnie wstydzi ze ma taka siostre.

Gość To chyba jest
jakas prowokacja!!! Ale tak czy siak bratu współczuje takiej siostry:(

Gość Autorko zycze tobie zebys
zachorowała na łuszczycę, została oszpecona i żeby ciebie nikt nie zechciał juz !!!!

Gość jak to odkrecic???
Dokładnie jak ktoś napisał mięsny jeż. Ona wygląda jak ta cała od tego jeza z tym heniem. Grubaska i chudzielec. No i co Wy na to jak już macie wyobrażenie? nie wstydzilibyście się takiej szafy wpuszczać do rodziny?

Gość jak to odkrecic???
Jestem zdrowa, zgrabna. Ideałem też nie jestem. I jestem w stanie przymknąć oko nawet na 10 kg nadwagę, ale jej otyłość po prostu zniesmacza. Obrzydza i wygląda niechlujnie. Nasza cała rodzina jest szczupła, trzyma formę, a tu taki świniaczek nam się wkrada..

Gość Heniu
Ja nienawidzę grubasów, bo otyłość to choroba i to po pierwsze na własne życzenie a po drugie to choroba umysłowa. Grubasy są leniwe i smrodliwe. Ciężkie ciało to ciężki umysł więc bystrości i polotu od grubasa w pracy nie można oczekiwać - lepiej chyba już inwalidę zatrudnić, przynajmniej dopłaty z budżetu będą. Jak patrzę np. w fast-fudzie jak przyjdą takie grubasy i wp.... (bo jedzeniem tego nie można nazwać) to mi się rzygać chce. Grubasy powinny dwa razy więcej płacić za bilety czy składki na NFZ, nie powinni ich też wpuszczać np. na baseny czy plaże, bo tylko psują innym rekreację. Spójrzcie np. na mnie - prawie 40 lat, 180 cm, waga około 70 kg, brzuch widać dopiero jak się rozbiorę :) Ludzie normalni a w szczególności ludzie sukcesu są szczupli, szczupła sylwetka to wyznacznik zdrowego umysłu i społecznego statusu. Grubas to po prostu kaleka życiowa, taka prawda.

Gość Autorko zycze tobie zebys
zdechła ty chuda świnio.

Widzę ze bardzo ci zależy na tym aby unieszczęśliwic swojego, jak to podkreslilas, rodzonego brata. A co jeśli on jest z nią szczęśliwy? I jest pewien ze to kobieta na całe życie?

Gość nie wiemmmmmmmmmmmm
Nie wtrącaj się w życie brata. Naprawdę oceniasz ludzi tylko po wyglądzie? Pewnie nawet nie dałaś jej szansy, zebyście się lepiej poznały, z góry skreśliłaś ją przez wygląd. Za co niby Ty będziesz się wstydzić? Ważne, że brat się jej nie wstydzi, to chyba o czymś świadczy.

Rozwaliło mnie stwierdzenie, że szczupła sylwetka jest wyznacznikiem zdrowego umysłu :P tym bardziej, że po poście autorki widać, że nie jest :D Boli, że ktoś zakłóci idealny świat i krąg znajomych, w którym obowiązkiem każdego jest nosić rozmiar S? :P Bratu współczuję siostry - tyle w temacie ;)

Gość pipipipipipipi
idź na paniński i przyprowadź 2 striptizerów,zapłać dodatkowo żeby przeleciał pannę młodą a ty zrób zdjęcie,to zdjęcie wsadź na wszystkie możliwe portale ,brat jak zobaczy to popełni samobójstwo i nie będzie wesela ani wstydu w rodzinie

Gość pipipipipipipi
idź na paniński i przyprowadź 2 striptizerów,zapłać dodatkowo żeby przeleciał pannę młodą a ty zrób zdjęcie,to zdjęcie wsadź na wszystkie możliwe portale ,brat jak zobaczy to popełni samobójstwo i nie będzie wesela ani wstydu w rodzinie

Gość sssiiiiisssiii
ehh ja tez nie lubie grubasów, ale autorko bez przesady! Skoro brat z nią jest to widocznie ją kocha i jest szczesliwy... zajmij sie szukaniem dla siebie partnera a nie dla innych

Gość kaskada24
1/10 na zachętę ;)

Gość susannahh
wstyd rodzinie przynosisz ty..niestety.. Nie lubisz kogoś za wygląd? chore i dziecinne. Ona stroi się z rodziną i pewnie ją zobaczysz dopiero na weselu. Oj zapewniam cie, że za takie słowa o niej- baleron grubas Nie zobaczysz jej na Jej weselu. Bo to jej wesele, ona wybiera gości. Pewnie jej mąż, a twój brat tez się nie zgodzi abyś ją widziała. I słusznie. I co tam jeszcze..smutno ci, że wpuszczacie do domu grubaska ? jakiego domu? Twojego, czy jego? Ona się nie żeni z tobą, tylko z nim. Więc nie rozumiem twojego stanowiska. On wprowadza sobie do ich (jego i jej) domu kogo chce. sisisisisi ma racje. zajmij się lepiej szukaniem partnera dla siebie, a nie ocenianiem kobiety swojego brata. Oby nie był grubaskiem.bo wiesz życie jest przewrotne. To z czego szydzimy staje się darem dla nas. :)

Gość susannahh
jak to okdrecic? zakretka::D ja daje..100/10 za dobre prowo;)

Gość kiri miri pirir tiri
Coś mi się zdaje, że autorka nie załapie się na żaden panieński. Tam się sprasza osoby bliskie sercu, przyjaciółki, bliską rodzinę. Z takim nastawieniem autorka do nich nie należy. Więc szkoda zdrowia na gorączkowanie się jaką suknie zało ży. Pewnie taką, którą założy - najpiękniejszą dla niej.

Gość jak to odkrecic???
Ja wiem, że po ślubie będzie jeszcze gorzej. Bo skoro mając 25 lat waży ze 100 kg to ile będzie ważyć po porodzie lub po prostu za 20 lat? 150? Będzie rosła i rosła. Gdy się poznali była przy kości, ale można jeszcze było ją zaakceptować. Na przestrzeni kilku lat zaczęła tyć i tyje nadal. Już rok temu mówiła, że do ślubu na pewno schudnie. Jest dwa miesiące do wesela, a ona nadal jak szafa trzydrzwiowa. On po prostu jest z nią z przyzwyczajenia. Po za tym zawsze każdy zachwyca się panią młodą, a tutaj po prostu nie da się nią zachwycać.. Oni razem wyglądają tak: http://www.humorpage.pl/obrazki/g/374_gruba_chudy_czuly_pocalunek.jpg oczywiście to nie oni. Ale takie są proporcje. On jest tylko od niej wyższy, ale jednak chudy, a ona gruba. Tłusta, otyła, bo gruba by była jakby miała kilka kilogramów nadwagi. Nie mam pojęcia jak się ubierze, ale nic nie przykryje jej ciała i fałd. A rodzina będzie po prostu zniesmaczona.

Gość żal razy pi drzwi
jaka rodzina będzie zesmażona? oni tez grubasy::D? to lepiej jak ich tam nie będzie, niech się smaży rodzina dalej od panny młodej;)

Gość jak widać wyglad
to nie wszystko skoro bierze z nią slub.. ciebie zazdrosc bierze bo niby szczupla, ale iloraz inteligencji równy zeru :P

Gość zakochany braciszek
Ale ja ją kocham, za serce, charakter i ciałko. Jakoś Tomek Camel też takie lubi z ciałkiem:) Uwielbim całowac jej ciałko!! a nie wiesz co jej rodzina mówi o twojej, że wstyd że nie chca na slubie krzywych z zebami, rękami nogami i za chudych bo jakby jesc nie mieli co;)::D

Gość jak to odkrecic???
zal razy pi drzwi - szkoda, że nie potrafisz czytać. Ale pewnie też jesteś grubasem i w głowie ci tylko żarcie wiec wszędzie widzisz cos zasmażone. Tempa idiotko znieskaczona tam jest wróc do podstawówki. Nie nadrabia inteligencja, edukacje zakonczyla na szkole sredniej, nawet matury nie ma. I jest bezrobotna. Obchodzi mnie to, bo to jest moj brat, a ta dziewucha nic soba nie reprezentuje. Zrobie wszystko by moj brat po prostu przejrzal na oczy.

Gość wróżka Akimma
dobrze by było jakby on przejrzał na oczy, jaką ma rodzine. a nie jaką żonę, bo żonę ma słodką i kochaną. Przyszłą żone.

Gość solemiomio
Lykacie te prowo jak bociek zaby , oj Ludzie ludzie kiedy sie ogarniecie ?