Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loving

Dziwne zachowanie Exa.

Polecane posty

Gość Loving

Witajcie Kochani. Zglaszam sie do Was w dosyć głupiej sprawie, ale naprawdę nie mam do kogo się zwrócić, a jestem bardzo zagubiona więc proszę nie krytykujcie mnie. Liczę na Wasze większe doświadczenie z facetami. Mój były chłopak ciagle robi mi aluzje, że jest sam, że od rozstania nikog nie ma. Czasami nawet wprost.Ja w ogóle nie poruszam z nim takich tematów. Zresztą mamy raczej słaby kontakt. W końcu napisałam do niego wyraźne pytanie "Po co ciągle mi to mówi", ale on nie odpisał. Czasami zachowuje sie jakby nadal mnie kochał czasami jakbym była obca. Od rozstania minęło 6 miesięcy. Powiedzcie mi jak według Was powinnam to interpretować. Czy po prostu gada tak bo gada i nic to nie oznacza czy chce mi coś tym pokazać. Czy się zmieszał bo jakiś czas temu powiedziałam, że nic do niego nie czuje. Wiem, że nie siedzicie w jego głowie, ale jak Wy byście to interpretowały..bo ja przyznam szczerze, że głowie się i głowie i sama nie wiem.. Męski punkt widzenia jest bardzo mile widziany.

Sama nie wiem, bo powody mogą być różne - zależy mu i chce wrócić bo mu na Tobie zależy, ale chce wybadać, czy Tobie też - chce się dowartościować tym, że mu na Tobie zależy

Gość makowe ciasto
no a czemu sie go nie spytasz? chyba ci nikt lepiej nie odpowie niz on sam. A drugie - jesli cie to tak interesuje to pewnie jeszcze ci na nim zalezy.przyznaj sie

Gość Loving
Oczywiście, że zależy..a pytałam o czym wspomniałam wyżej to nie odpowiedział.

Gość Sweetlips
przeciez zapytala!!! ludzie czytajcie co inni pisza!!! faceci sa tak skomplikowani ze czasami mozna tylko czekac na rozwoj sytuacji

Gość Loving
Pisałam już, że kontakt jest nieznaczny i ogranicza się właśnie do życzeń, jednak go od czasu do czasu nachodzi na takie coś..

Gość Loving
A poza tym jest on dla mnie nadal bardzo bliską osobą...

Gość zolzowata123
możliwe, zę przemyślał sobie sprawe i chciałby wrócic. W koncu nic nie działa na facetów bardziej niz brak kontaktu i dystans. Mozliwe, całkiem mozliwe... Albo chce wybadac grunt, zeby sprawdzic zcy ma do kogo wrócic jakbu mu z nikim nie wyszło, facieci ni lubia palic mostów :)

Gość Ooolieteczka
Mialam chłopaka Jarka który robił dokładnie tak samo...

Gość dzorzdżina
nastepna yebnieta kretynka analizujaca domysły w wypowiedzi faceta , widać że stekasz za nim i sama sobie odpowiadasz że ci sugeruje a szukasz potwierdzenia innych zapytaj go kurvva o to :O tępa dzido

Gość dzorzdżina
nienawidze takich tepych kuref, ktore zostaly odrzucone i czekaja na byle pierdniecie faceta żeby je chciał znowu , same nie potrafia wprost zapytać tylko filozofują to jest obraza dla gatunku kobiecego takie ścierwa czekaj czekaj i sie domyślaj , jak pierdnie przy tobie to przylec na kafe i zapytaj czy to nie oznaka podniecenia na twój widok

Gość Ooolieteczka
A czy masz na imie Emilia?? Loving?? ;)

Gość Loving
Drożdzina wiesz Twoj poziom jest naprawdę godny pozazdroszczenia. Nie wiem skąd się dziewczynko wzięłaś, ale mniemam, że pewnie dopiero co skończyłaś gimnzjum, nie masz na nic kasy, ojciec i mamusia cięzko zapierdalają, a potem wieczorami piją, w domu żadnej miłości i wsparcia nie masz, w szkole też pewnie kiepsko Ci idzie i raczej dobrze nie skończysz? Więc tak to co napisałaś raczej po mnie spłynęło. JEŻEli się wyżyłaś i poprawił Ci się humor to cała przyjemność po moje stronie, a gdybyś uwazała w szkole zamiast pewnie rozchylać nogi po imprezach to być wyraźnie przeczytała, że pytałam. Oj dziecko, dziecko..do ksiązek.

Gość dzorzdżina
idź pobiegnij do okna może twoj kochany gdzies przechodzi i go zobaczysz, ciekawie czy spojrzy w twoje okno czy nie, jak spojrzy to będziemy dokładnie i dogłebnie analizować jego spojrzenie i czy to warunkuje jakąs przyszłość

Gość Drożdzina
Jestem Drożdzina każdy moją cipe wcina. A wiecie czemu Drożdźina? Bo nie mam łazienki w moich slumsach i moja cipa od lat zmaga się z drożdżycą.

Gość Tomaszxxyz
Drożdzina czy Dzordzina jak nie masz nic do powiedzenia to się kurwa nie odzywaj, a jak Cię rodzice ładnego języka nie nauczyli to idź pod swój trzepak sobie po bluźnić. A tak swoją droga taki nic to od czego? Taka cygańska księzniczka z Ciebie? Loving widzę, że i tak z tego piejesz, ale nie przejmuj się pełno tu takich gimbusów. Niech dzieci mają rozrywkę. ;) Ja sądzę, że albo Cię kocha, ale nie wie co Ty czujesz, albo po prostu chce żebyś to Ty coś zrobiła, a on daje Ci takie sygnały.

Gość dzorzdżina
Tomaszxxyz - za to ty analfabeto jesteś rozmówcą na tym samym poziomie co autorka

Gość Polskone
Ja mam lepsze Dzordzina smalo dupe wypina i każdą sperme wcina. Wypierdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaj z forum tępa dzido.

Gość Tomaszxxyz
Odezwała się ta co kawe pisze przez F. Ej ludzie dobra bezwulgaryzmów. Pomóżmy koleżance Loving i pokażmy jakiś poziom, a nie zniżamy się tu do poziomu jakiejś patologicznej Dzordziny.

Tomaszxxyz, taki urok tego forum :-) a co do meritum tematu, moja rada taka by odciąć się od tego eks-a. o nile autorka nie chce spróbować z nim raz jeszcze. takie przeciąganie struny po rozstaniu jest toksyczne i do niczego fajnego nie prowadzi.