Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katar u noworodka

katar u noworodka

Polecane posty

Gość katar u noworodka

witam, mam pytanie, moje tygodniowe dziecko dostało katar, który ciągnie się już prawie dwa tygodnie, teraz ma trzy. lekarka zaleciła wodę morską i dla mnie wit. c. katar trwa nadal a do tego kilka dni temu doszło to, że coś siedzi jej tam w gardle, gorączki nie ma, temp max 36,7. Pytanie do mam, które przeszły katar z noworodkiem, ile przeciętnie on trwa i czy stosowałyście coś oprócz wody morskiej?

Gość ejdndnd
A odciagasz gile aspiratorem,mi sie wydawalo ze moj maluszek ma katar a to byly zqlegajace gile i charczenie z powodu niewyksztalconej dobrze krtani

Gość katar u noworodka
odciągam kilkanaście razy w ciągu doby i mam wrażenie, że katar jest ciągle taki sam

Gość olk
Dlugo moze to jakas bakteria .

Gość wada wzroku nie jest przeciww
moja przez miesiac po porodzie tak pociagala nosem, pediatra mi powiedziala ze uklad odporosciowy uczy sie pracowac i taki katarek bez innych objawow to nie powod do zmartwien glowa do gory ;)

Gość kasdfghhhhhhhhhhhhhh
Podaję od dnia narodzin codziennie omega med i 5 kropli witaminy C. Nie wiem czy to zasługa tego, ale dziecko ma 2,5 roku i nigdy nie chorowało, nie wiemy co to katar. Jeśli nie słychać nic w oskrzelach to raczej nic mocniejszego z leków nie dostaniesz. I raczej przy katarze, nawet długotrwałym nie powinno się dawać.