Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjfg

Jak poderwac kogoś kto nie jest mną zainteresowany

Polecane posty

Gość gjfg

Dwa lata temu poznałam na imprezie rok młodszego ode mnie chłopaka. Po kilku imprezach kontkat nam się urwał. Mimo to prawie co tydzień go spotykałam w jakimś klubie. Zaprosiłam go od znajmomych na fb, lajkuje moje zdjecia , ale sam się nie odezwie. Ostatnio na imprezie postanowiłam , ze sama go zaczepię. Trochę potańczyliśmy i tyle. Odzwałam się do niego sama na fb. Napisał mi, ze jest teraz w trudnej sytuacji bo olałą go laska. Trochę popisaliśmy i koniec. Chłopka podoba mi się najbardziej na świece. Pzrez niego olewam wszystkich bo wszystkich z nim porównuję. Dodam , ze on nie jest przystojny ( moi znajomi twierdzą, ze wręcz brzydki), ale mi sie podoba. Można zdobyć takiego faceta? Czy oduścic?

Możesz zalajkować jego fanpejdż na fejsie, a później iść z nim na clubing i shopping.

Gość fggghrrrtrttt
odpusc sobie tego ruchacza

Gość gjfg
Rok różnicy to aż tak dużo?

zważywszy że najlepsze związki (najtrwalsze) powstają gdy partner jest 4-5lat starszy od swojej kobiety to z jednego roku już robi ci się 5-6lat i wtedy to już baardzo dużo

Gość Makumba,Makumba,Makumba-ska!
gjf - ' Chłopka podoba mi się najbardziej na świece.' - 'chłopka'... :D :D - no ja nie wiem, nie wiem. Nie wiem co na to mieszkańcy polskiej pięknej wsi... :D X 'ze on nie jest przystojny ( moi znajomi twierdzą, ze wręcz brzydki), ale mi sie podoba. Można zdobyć takiego faceta? Czy oduścic?' - No nie może tak być. Jeśli znajomi mówią Ci "jak jest", to weź to potraktuj poważnie. Jeżeli ich nie posłuchasz, to wyobraź sobie, jak przykro im potem będzie, podczas Waszego wspólnego spotkania, gdy będą musieli patrzeć na tego chłopaka przez caaaały czas! I z każdą minutą (na tym spotkaniu) będą... coraz... smutsi, i smutsi, i smutsi... Bez sensu.