Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Travella24

Wczasy 2013, dokąd warto się wybrać ?

Polecane posty

Gość Travella24

Mam 24 lata mąż też. Oboje nigdy nie byliśmy za granicą. Chcemy spełnić swoje marzenie i pierwszy raz lecieć samolotem do jakiegoś kraju gdzie będzie ciepło, piaszczysta plaża i palmy. Czy znacie jakieś miejsca dla młodego małżeństwa na udane wczasy ? Interesuje nas wyjazd zagraniczny koniecznie nad morze. Mamy uzbierane 6000 ale 1000 chcemy zostawić na kieszonkowe, a więc zostaje nam 2500/os.

Gość hgjchgfh
Ja w tym roku znowu jade do Chorwacji. Podobało mi się tez w Hiszpanii i we Włoszech, ale we Włoszech jest drogo. Zresztą Włochy to kraj do zwiedzania a na leżenie na plazy w sam raz Chorwacja. Tunezja mnie nie kręci bo tam jest syf! Żadne Maroko itp tez nie. Fajna i tania jest jeszcze Grecja

Gość Travella24
W jakich byółaś miejscowościach i jak nazywał się hotel ? Chorwacja nas nie interesuje bo chcemy leciec samolotem a na Chorwację to blisko jest i możemy w przyszłym roku pojechać tam samochodem. Myśleliśmy bardziej nad Turcją lub Cyprem

Gość hgjchgfh
Hiszpania - miasto Benidorm (hotel Olympus badz Olimpus, ale chyba Olympus)a za drugim razem miasto Lloret de mar (hotel Astoria Park). Obydwa miasta bardzo duże. Chorwacja - Baska Voda a teraz jade do Igrane. Nie pamietam nazwy hotelu za pierwszym razem, miejscowosc mala, hotel nad samym morzem, czysto i brak hałasu. Mnie osobiscie Turcja nie kręci, wolalabym juz ten Cypr.

Gość to zalezy od dziecka
bylam w turcji pol roku temu, za osobe 2,5 tys, 2 tygodnie, hotel trzygwiazdkowy - warunki w pokojach wystarczajace, choc jesli jestescie mocno wymagajacy to raczej zapomnij o wylocie za te kwote do super hotelu

Gość cypr w obecnej sytuacji
nie jest dobrym pomyslem, poczytaj sobie lepiej informacje na stronce MSZ nawet tam odradzaja wycieczki na ta wyspie Ja sie w tym roku wybieram na wycieczke po Balkanach - Albania, Czarnogora i Chorwacja, bede jechac wzdluz wybrzeza i sie zatrzymywac w ciekawszych miejscach. Jesli chcesz samolotem to polecam Turcje albo Egipt, ew. Hiszpania, Portugalia, Wyspy Kanaryjskie

Gość jijijijijijij
Turcja jest brudna

Gość Eeerrr
Jesli to ma byc urlop na plazy, to polecam hiszpanie, wybrzeze Costa Brava - szerokie piaszczyste plaze,urokliwe miejsca na spacery wdluz brzegu moza, no a wieczorem jest gdzie wyjsc i sie pobawic. Polecam rowniez Turcje, szczegolnie miejscowosc Oludeniz - piekna plaza i nigdy nie jest przeludniona. Mozna albo lezec przez tydzien na plazy popalajac shishe i pijac drinki, albo zwiedzac, bo jest tam wiele miejsc na calodniowe wycieczki. Nie wiem jakie sa ceny takich wczasow z Polski, bo mieszkam za granica. Jedna z piekniejszych plaz, jakie widzialam w Europie jest plaza San Vito lo Capo na polnocnym zachodzie Sycylii. No, ale tez nie wiem ile taki wyjazd by z Polski kosztowal.

Gość bylam w tamte wakacje na Cyprz
e i polecam wczasy na tej wysepce:)

Gość to zalezy od dziecka
turcja wcale nie jest brudna, bylo znacznie czysciej niz w polsce :D

ale za 6 tys, w sezonie chyba ciężko będzie, my za 3 os. wydaliśmy 16,ale hotel 5*

pomyślcie tez o Hiszpanii, wczoraj był temat o wyjazdach

Gość euglena zielona
ja myslalam,ze te 6 tysi to kieszonkowe:D 1000zł to ok250 euro wiec z czym do ludzi:D