Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macie jakiś pomysł

żłobek 6-17, praca 9-17

Polecane posty

Gość Macie jakiś pomysł

żłobek jest czynny do 17, ja pracuje do 17 i nie mam mowy żebym mogła z niej wyjść trochę wcześniej, czy któraś z was ma podobną sytuację i jak ją rozwiązała? ina rodziców nie mam co liczyć, oboje pracują.

Gość MIASIAISAISASAASA
a maz?

Gość żłobek 6-17, praca 9-17
na ojca dziecka nie mam co liczyć, mieszka na drugim końcu Polski i ma nas gdzieś

Gość MIASIAISAISASAASA
a rodzice. moze siostra, moglaby pomoc?

Gość iopiopiopiop
Praca na częśc etatu albo przerwa na karmienie?

Gość moja rada jest następująca:
na nastepny raz rozwalaj nogi przed facetem ktory wezmie odpowiedialnosc za dzieciora.

Gość r4 r4
Jedyne wyjscoe to wynajecie kogos na godziny, do przyprowadzania dziecka d domu.Za symboliczna kwote, nie widze wyjacia.Moze jakas sąsiadka z bloku itp?

Gość do moja rada jest następująca:
do moja rada jest następująca: daruj sobie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia

Gość MIASIAISAISASAASA
Zlobek do 17 czynne. Musialabys na 8.30 zaprowadzac dziecko a niech ktos przed 17 dziecko odbierze i zaraz ty konczysz prace.Wiec spokojnie ta h moze pospacerowac z dzieckiem.

nie wiem jak mozna dziecko zostawic na tyle h w zlobku, koszmar jakis. powinnas isc na urlop bezplatny i dzieckiem sie zajmowac a nie do przechowalni go oddajesz.

Gość MIASIAISAISASAASA
a ciekawe z czego bedzie zyl;a. moja poszla do zlobka w wieku 1,5 roku.Byla tam od 6-16 i nic jej sie nie stalo.

Gość r4 r4
Nie rozumiem, po cie idzielacie, jesli nie macie nic madrego oprócz głupot do napisania ( do m.in do jagody).Fatalnie, chyba spedzacie b. nudne niedzielne i SAMOTNE popołudnie i chcecie sobie poprawic humor;/

z czego bedzie zyla? mogla wczesniej myslec a nie rozkladac nogi przed pierwszysm lepszym a teraz narzeka.

Gość MIASIAISAISASAASA
jakis podszyw jagody.

Gość hgfhgfhgfh
w tym nie ma żadnej wyższej filozofii, sama sobie takiego ojca dziecka wybrała a teraz ma problem. głupie cipsko. najpierw popuszcza szpary byle menelowi, jest jego zlewem na sperme, a potem funduje dziecku polsieroctwo i wychowywanie bez ojca. na pal z takimi szmatami

Gość do: jagoda369
Nikt tutaj nie narzeka, nie wiesz jak wygląda sytuacja autorki postu, nie wiesz ile lat ma dziecko, nie wiesz czy autorka jest obecnie na urlopie wychowawczym i chciałaby wrócić do pracy, jak wygląda jej sytuacja finansowa. NIE POTRAFISZ POMÓC/DORADZIĆ TO SIĘ NIE UDZIELAJ.

Gość jagoda to na bank
o matko,na tyle godzin oddawac dziecko do zlobka:( rzeczywiscie,nie trzeba bylo nog rozstawiac!Zal tylko dzieciaka

jak najbardziej potrafie pomoc :) napisalam jej co zrobila zle i, ze sama jest sobie winna.

moze opiekunke wynajmij a ojciec dziecka niech placi alimenty, zresta jak mozna na tyle godzin zostawiac dziecko malutkie w zlobku

Gość 12345678901234567890
A kto powiedział, że dziecko będzie siedzieć w żłobku ponad 8 godz (8.30-17)? Jest tylko problem z odebraniem dziecka, nic poza tym.

Gość 12345678901234567890
Może ojciec płaci alimenty.

Gość Macie jakiś pomysł
DO WSZYSTKICH PLUJĄCYCH JADEM: DZIECKO W CHWILI WYSŁANIA DO ŻŁOBKA BĘDZIE MIAŁO 1,5 ROKU I NIE BĘDZIE TAM DŁUŻEJ NIŻ 4 GODZ (OD 13 DO 17), OJCIEC DZIECKA/BYŁY MĄŻ PŁACI ALIMENTY I TO SPORE A JA NIE ROZŁOŻYŁAM NÓG PRZED PIERWSZYM LEPSZYM. NIC NIE WIECIE A OCENIACIE, SZKODA MI WAS.

Gość do womon in black
rozumiem, że kierujesz tą uwagę do wszystkich pracujących rodziców

oczywiscie, teraz wychodzi , ze autorka ma w chooj kasy a dziecko 1.5 roku ( malutkie jeszcze moj synek ma tyle :) ) bedzie tylko 4h... ja sie tylko zastanawiam nad jednym co sie z dzieckime dzieje kiedy autorka jest w pracy. :D widac, ze sciemniara z niej jest niezla. :D

Gość popieram,nic smiesznegolll
cos sciemniasz.Idziesz na 9 do pracy do 17 ale dziecko tylko 4h w zlobku,nibynie masz nikogo do pomocy,ee cos krecisz. biedne dziecko

Gość kasia mamunniaa
jak zwykle... jagoda na kolejnym topicu pluje jadem... żal mi ciebie kobieto, musisz być strasznie sfrustrowana, nie masz gdzie wylać swoich żali więc plujesz jadem tutaj.

Gość stylish29
jesli na prawde nie masz kogos kto zajal by sie dzieckiem to dogadaj sie z przedszkolanka. popros czy mogla by zostawac do 17.20 z dzieckiem za co jej doplacisz np 150zl miesiecznie.