Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość to ja polityk

jak powiedzieć siostrze,że będzie chrzestną?

Polecane posty

Gość to ja polityk

Siostra.. prawie mnie dziś w nocy aresztowali >;D Coooo??! lol... zlewasz się? ;) Niet... Było tak - wracamy z Humusem z klubu, zdrowo zawiani... Z Humusem... no to już wierzę... I zaczęliśmy gadać, jak to zwykle po pijaku - czy lepsze jest Muay-thai czy Taekwondo Humus ćwiczy Taekwondo?? Robi coś poza piciem??? Ćśśś siostra! ;] Tak, ćwiczy od dawna, prawie tyle co ja muay-thai No i jak to bywa u nas, zaczęliśmy się napieprzać :D Wiesz, teatralne ciosy, jakieś kopniaki z obrotu, co to nie mają szans trafić... No w każdym razie musiało to wyglądać ostro, bo ktoś chyba wezwał policję.. bo nie wierzę, żeby sami z siebie przejeżdżali na takim zadupiu.. I co? No i... lol.. Wyobraź sobie nasze miny, kiedy przyjeżdża dwóch typów na koniach (sic!) POLICJA KONNA!! xD I wiesz: "Natychmiast proszę się od siebie odsunąć!" Tłumaczymy, że znamy się sto lat, że to żarty.. ale średnio nam wierzą :D Ładnie... W prawdziwe kłopoty o mało się nie wpakowaliśmy dopiero potem ;) Bo Humus zaczął się z nich nabijać xD debil... debil... W areszcie przed świętami... Heh.. Koleś coś mówi, że za bójkę to powinni nas właściwie zatrzymać Opowiem babci przy wigili... A Humus na to, swoim zapijaczonym głosem: Ja na pana konia nie wsiadam! Kolesie konsternacja, a ja dostałem dzikiego ataku śmiechu xD Nie mogłem się powstrzymać, aż usiadłem brawo... Kolesie zgłupieli ;D Patrzą na siebie i nie wiedzą co z nami zrobić. Humus oczywiście pokapował się w tym co powiedział i zaczął jechać dalej: W razie aresztu to bierzecie nas na konie przed czy za siebie? Ja chcę jechać za panem i objąć pana rękami" i do mnie: "Ja jadę z panem wąsatym, jest przystojniejszy" itd, itd. ... bosz.. i ty jesteś moim starszym bratem!!!!! Masz żonę... swoją firmę... W końcu zaczęli nas straszyć Kolską ... Okładka faktu: Szef firmy rekrutacyjnej w izbie wytrzeźwień! I jak to się skończyło? Już do nas zsiadali, kiedy Humus wyciągnął 100zł z portfela i z śmiertelnie poważną miną powiedział: Datek na karpia dla konia. i nie zamknęli WAS????!!? Jeden z policjantów nie wytrzymał i parsknął śmiechem. Autorytet się posypał, wzięli kasę i pojechali.. dzieci... dzieci z was... A właśnie! A'propos dzieci, w sumie dlatego piszę. :) Asia jest w ciąży, dlatego wczoraj poszedłem świętować - zostaniesz chrzestną? :D :D :D :D :D :D :D :D TAAAK!!! :D:D:D:D:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować