Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos w nocy

help me, cos w nocy co to moglo byc?jestem przerazona!

Polecane posty

Gość cos w nocy

To bylo bardzo realistyczne, obudzilam sie w nocy i kompletnie nie moglam sie ruszyc, normalnie jakbym byla sparalizowana ani reka ani noga nic!do tego slyszalam jakies glosy, dudnilo mi w uszach, a serce bilo mi jak oszalale a na suficie widzialam tak jakby czarny dym, nie trwalo to dlugo,po jakims czasie przestalo, ale pozniej znowu to sie powtorzylo normalnie tak sie balam, ze zawalu dostane wie ktos co to moglo byc? i to nie jest zadna prowokacja

Gość przystojjniak
prowokacja, czy nie... nuda...NUUUUDDDAAAA... spiżdżaj!

Gość uivio ovvvovv
wiem co to bo miewam- paraliz przysenny - wstukaj w google, zadna choroba, duchy- wiekzosc ludzi tego dosiadczylo

Gość marcheweczka...
To jakas zmora a akurat teraz wylecialo mi z glowy jak dokladnie sie nazywa. Pojawia sie to jak ktos ma zal o cos do ciebie a zeby to odstraszyc postaw przy drzwiach szczotke do zamiatania do gory nogami

Gość norroo
paraliż senny 30% ludzi to ma

Gość cos w nocy
przystojjniak nie zycze Ci, zeby Ciebie to spotkalo :o zmora?nie straszcie mnie :o

Paraliż senny, poczytaj sobie i uspokój się. Ja w moim najgorszym paraliżu czułam, jak coś siedzi mi na plecach i wgryza się w bark, naprawdę bolało :D Nie martw się, sen to ciekawa sprawa.

Gość cos w nocy
kurcze ten paraliz senny pasuje, masakra nie chcialabym zaznac tego nigdy wiecej :o

Gość Laska z wizazu
kołdora Akurat w twoim wypadku to nie był żaden paraliż tylko wszy.:classic_cool: