Czarnulka69 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 Witam Ponownie:) MAm takie pytanko.. kochałam się z chłopakiem wczoraj i miałam resztki okresu, skończył we mnie. Dziś z rana okresu już nie było i też skończył we mnie. Czy są wtedy dni płodne, albo jakieś duże szanse na zajście w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Izabella 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 Raczej są niepłodne i raczej nieduże, no ale są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 7, 2013 są. nie chcesz mieć dzieci to się zabezpieczaj. chcesz, to powiedz o tym narzeczonemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garek Napisano Kwiecień 7, 2013 Niema dni płodnych, zobacz sobie do kalendarzyka dni płodnych, na googlach jest tego pełno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 wszystko zleży od cyklu kobiety. Można w ciążę zajść współżyjąc nawet w 3cim dniu krwawienia - przy bardzo krótkich cyklach lub po prostu w cyklu w którym nastąpiła jakaś zmiana, że owulacja wystąpiła wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Kwiecień 9, 2013 Garek kalendarzyki internetowe nie są skuteczne. Najlepsza, najdokładniejsza jest metoda objawowo-termiczna, sama ją stosuję używam do tego Cyclotestu. Kiedyś sprawdzałam sobie moje interpretacje z kalendarzykiem i się nie pokrywały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiiine Napisano Kwiecień 11, 2013 bialamasajka a znasz coś tańszego do ich wyznaczania? Komputer cyklu jest niestety za drogi jak dla mnie, a przydałoby mi się jakieś urządzenie do pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnulka69 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Jak najłatwiej obliczyć dni płodne, bez żadnego kalendarzyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooq Napisano Kwiecień 11, 2013 Dni płodnych się nie oblicza, tylko wyznacza na podstawie np. na podstawie metody objawowo-termicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 eeeeeeeej czemu mój post został usunięty? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach