Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnulka69

Seks do końca po skończeniu okresu

Polecane posty

Witam Ponownie:) MAm takie pytanko.. kochałam się z chłopakiem wczoraj i miałam resztki okresu, skończył we mnie. Dziś z rana okresu już nie było i też skończył we mnie. Czy są wtedy dni płodne, albo jakieś duże szanse na zajście w ciążę?

Gość garek
Niema dni płodnych, zobacz sobie do kalendarzyka dni płodnych, na googlach jest tego pełno

wszystko zleży od cyklu kobiety. Można w ciążę zajść współżyjąc nawet w 3cim dniu krwawienia - przy bardzo krótkich cyklach lub po prostu w cyklu w którym nastąpiła jakaś zmiana, że owulacja wystąpiła wcześniej.

Gość bialamasajka
Garek kalendarzyki internetowe nie są skuteczne. Najlepsza, najdokładniejsza jest metoda objawowo-termiczna, sama ją stosuję używam do tego Cyclotestu. Kiedyś sprawdzałam sobie moje interpretacje z kalendarzykiem i się nie pokrywały

Gość celiiine
bialamasajka a znasz coś tańszego do ich wyznaczania? Komputer cyklu jest niestety za drogi jak dla mnie, a przydałoby mi się jakieś urządzenie do pomocy

Gość oooooooooooq
Dni płodnych się nie oblicza, tylko wyznacza na podstawie np. na podstawie metody objawowo-termicznej.