Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcieee

jaka to jest piosenka? czyja?

Polecane posty

Gość pomozzzcieee

hejka...mam pytanie forumowicze..wczoraj na imprezie slyszalam pewna piosenke i nie moge jej znalezc...wczoraj pamietalam troche tekstu z tej piosenki a dzisiaj tylko wiem ze zaczynała sie od GDYBY lub GDYBYM. Jest to polska piosenka i spiewa ja dziewczyna. Chyba teraz ostatnio w radiu ją puszczaja. Kojarzycie?

Gość chicha i koka
za mało danych. Może jeszcze jakieś z jedno słowo? A może - pomimo imprezy- główny przekaz tej piosenki dało się wychwycić? może jakieś echo refrenu? x /wiem, że może być tak, że jak fajna impreza to może być trudno z pamięcią ;) :D no ale może... jeszcze coś pamiętasz? hm? ;) /

Gość pomozzzcieee
no wlasnie pamietalam ale pozniej alkohol zrobił swoje...w refrenie ta dziewczyna spiewa cos takiego ze gdybyś był/gdybym byla to cos tam i znowu gdybys byl/gdybym byla to cos tam (poleciała z Toba czy cos takiego - gdybym byla latawcem lub samolotem itd) :P

gdybyś był/gdybym byla to cos tam i znowu gdybys byl/gdybym byla to cos tam (poleciała z Toba czy cos takiego - gdybym byla latawcem lub samolotem itd) nie no ...zajebisty kawałek...też chcę wiedzieć co to za cudowna nuta

Gość skoro rev
nie wie co to za piosenka to juz chyba nie bedzie wiedziec nikt

Gość pewnie to
gdybym Ci ja miała skrzydełka jak gąska poleciała ja bym za Jaśkiem do śląska

Gość skoro rev
a moze chodzi o pioesenke Danuski z Krzyzakow tez tam jakos szło, Gdybym .... :classic_cool:

Gość skoro rev
o siet 😠 ktos w tej samej min pomyslec to co ja 😡

skoro rev nie wie co to za piosenka to juz chyba nie bedzie wiedziec nikt >>nie znam elitarnych kawałków - znam tylko same podziemne , cóż...

Gość skoro rev
no coz tez nie pomogę :( nie slucham radia :(

skoro rev nie wiesz co tracisz - w radiu komercyjnym panuje wielki optymizm i całodobowa zabawa...:) a nie jakieś - enjoy the silence 💤

Gość pomozzzcieee
ojeju...wiecej nie pamietam :) tempo piosenki srednie...nie byl zaden przymulacz:)

Gość chicha i koka
a była tam jeszcze jakaś inna piosenka? czy tylko ta jedna? x może ta druga będzie łatwiejsza bo ta, to jakaś taka tajemnicza, nie wypromowana jeszcze widać.. ;) albo tu jakieś same nieOsłuchane niełuki muzyczne :[