Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernix1993

poszukuje osób które

Polecane posty

Gość tajemny
hej sorki ze nie pisalam ale nie mialam jak . Jula juz od wczoraj zaczela normalnie jesc wiec jej nadzerka wygoila sie chemie bedziemy mialy w poniedzialek

Gość ernix1993
a ty jak sie trzymasz kochana??

Gość tajemny
ja oki bo tu inaczej odczuwam jej chorobe probuje nie byc przy niej smutna ani plakac wiec jestem psyhicznie nastawiona pozytywnie

Gość ZZZ Zniecierpliwiony
""""""" tajemny ja oki bo tu inaczej odczuwam jej chorobe probuje nie byc przy niej smutna ani plakac wiec jestem psyhicznie nastawiona pozytywnie """"""" A jak to się pisze po polsku?

Ps. A jak napiszesz i będziesz rozmawiać po polsku, to może zostaniesz zrozumiana. Pod warunkiem ,że zrozumiana chcesz być?

Gość tajemny
wez ty jeb... Pedale sie odpie... Ja do ciebie nie pisze widze ze ci baby brakuje bo wchodzisz na kobiecy portal i kazdego krytykujesz

Gość nie dużo
Nic z tego topiku nie rozumiem? chore dziecko,brak komputera? autorko wiem że masz problem i masz chore dziecko ,ale napisz coś żebym zrozumiała,bo tak to nic z tego nie wiem.

[zgłoś do usunięcia] tajemny wez ty j**... Pedale sie odpie... Ja do ciebie nie pisze widze ze ci baby brakuje bo wchodzisz na kobiecy portal i kazdego krytykujesz """"""" Być może w Twoim przypadku się pomyliłem. I nie powinienem odpowiadać na Twój wpis.Też mam prawo do popełniania błędów. Twój wulgaryzm i grubiaństwo , wcale jednak nie potwierdza Twojej racji.I w żaden inny sposób jej nie potwierdzasz. A jest to forum publiczne . Czytają to różne osoby. Osoby ,które mają prawo zapoznać się z informacją i same wyciągać wnioski i je zapewne wyciągają , z prowadzonych dyskusji na forum i sposobu ich wyrażania.Nie koniecznie zgodne z Twoimi i formą Twojej wypowiedzi.Jest to dla mnie powód nadrzędny w odniesieniu do Twojej uwagi.

Gość ernix1993
Asia nie przejmuj sie tym całym zniecierpliwionym. polonista za dychę się znalazł....pff a do ciebie panie zniecierpliwiony mam prośbę... WYNOCHA z MOJEGO topiku. do autorki postu na temat braku komputera.. może by tak nauczyć się czytać ze zrozumieniem?? ciesze się Asiu ze jest ci teraz lżej. osobiście wierze ze Julcia z tego wyjdzie i wszystko będzie dobrze . trzymam za was kciuki:). będę dziś po południu bo o 16.30 kończę lekcje. gdybyś dala rade Asiu to tez bądz popiszemy na spokojnie. buziaki dla was. do później .Paulina

Gość ernix1993
Ps. A jak napiszesz i będziesz rozmawiać po polsku, to może zostaniesz zrozumiana. Pod warunkiem ,że zrozumiana chcesz być? - A TO PANIE ZNIECIERPLIWIONY TO NIBY PO POLSKU JEST??? HAHAHA PRZECIEŻ STYLISTYKA TEGO ZDANIA WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA.... POLONISTA

Gość tajemny
hej PAULINA jestes

Gość ernix1993
tak tak jestem:) co u was słychac??

Gość ernix1993
tak tak jestem. co u was slychac??;)

Gość tajemny
a siedzimy sobie pod kroplowkami w sali same bez tv i nudzimy sie

Gość ernix1993
a czemu bez tv??

Gość tajemny
bo tu weszla cyfryzacja i niestety tu tv nie mamy he he

Gość ernix1993
masakra. a ja dzis mialam badania w kierunku cukrzycy;(

Gość tajemny
hej Paulinko jak poszly badania tobie my dzis chemie mamy

Gość ernix1993
Narazie nic takiego kazali mi mierzyc cukier do piatku a potem zobaczymy. a wy jakie macie samopoczucie??