Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KafeteriAnaAna

tabletki i seks pomocy!

Polecane posty

Gość KafeteriAnaAna

czy jezeli skonczyłam brac opakowanie, i jeszcze nie dostalam okresu i nie zamierzam brac kolejnego opakowania to moge wspołzyc bez zabezpieczenia dopóki nie dostane okresu, bez obaw ze zajde w ciaze?

Gość KafeteriAnaAna
prosze niech ktos odpowie

Gość KafeteriAnaAna
ze mozna ale jak bede dalej brała, a ja nie bede, a okres zawsze dostaje tak z 2 dni po ostatniej tabletce nie wiem czy wtedy jeszcze moge czy nie..bo tak jakby nie płodne..

Zabezpieczenie trwa 7 dni po ostatnim opakowaniu i zeby sie utrzymało trzeba wziac kolejne opakowanie jesli przestaniesz brac to nawet seks w ciagu tych 7 dni moze miec znaczenie musisz sie przerzucić na gumki.

to nie możesz użyć gumy przez te 2 dni? krzywda się stanie? a potem stres, nerwy, że dziecko. przez następny miesiąc. echhh

Gość KafeteriAnaAna
no niby moge, ale myslałąm ze jak kobieta kocha sie przed okresem to ma niepłodne, wiec jak bierze tabsy to tym bardziej, bo nie ma owulacji...

Gość KafeteriAnaAna
wiadomo zawsze chce sie poszalec;) i zeby było jak najmilej...a konsekwencje trzeba ponosic..

Gość KafeteriAnaAna
No przecież napisałam, że nie dochodzi do owulacji, wiec nie ma dni płodnych, bo wszystkie są nie płodne tak jakby;)