Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punkt opłat

Czy można założyć coś takiego jak punkt opłat?

Polecane posty

Gość punkt opłat

Od pewnego czasu jestem zainteresowany takim interesem jak punkt opłat. Nie wiem tylko od czego powinienem tutaj zacząć. Może mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób takie coś otworzyć?

Gość amanandaa foxx
U mnie w miescie jest babka co od ok 10 lat ma ten punkt oplat i dorobila sie 200m domu.

Gość punkt opłat
Jestem po prostu ciekawy w jaki sposób można taki punkt otworzyć. Zalezy mi na waszej opini oraz o tym byście udzielili mi jakiejś informacji na ten temat. Można wyciągnąć na takim lokalu z 3 tysiące miesięcznie(tak by opłacić z tego zus, urząd skarbowy i inne składki zdrowotne oraz ubezpieczeniowe.

Dodatkową opcją w biznesie może być wprowadzenie biura usług płatniczych, która może być dodatkowym źródłem dochodu. Firma Amola http://amola.pl dostarcza oprogramowanie do punktów przyjmowania opłat, pomaga w organizacji takiego punktu. Zapewnia również kompleksową pomoc techniczną oraz narzędzia i wsparcie dla prowadzenia BUP, zgodne z ustawą o Przeciwdziałaniu Praniu Pieniędzy. Dzięki temu nasza oferta w sklepie się poszerzy i będą szersze możliwe sposoby płatności, np. przelewy natychmiastowe, przelewy ekspresowe. Atutem jest również doładowanie telefonów.