Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja;;;

Czy wybaczyć mężowi zdradę dla dobra dziecka?

Polecane posty

Gość Anastazja;;;

Mój mąż to człowiek biznesu w ciągłych wyjazdach . Wczoraj po długich podejrzeniach znalazłam dowód Jego zdrady do której w końcu się przyznał. Wyprowadziłam się z domu i zamieszkałam w hotelu . Kontaktuję się tylko z rodzicami, którzy obiecali, że nie zdradzą mężowi gdzie się ukrywam .Chcę by miał nauczkę i zrozumiał co to strach o najbliższą rodzinę. Widzę, że wariuję bo wiadomości , które mi zostawia są coraz bardziej desperackie. Niestety zamiast ulgi czuję potworny ból i cały czas zastanawiam się czy nie dać mu jeszcze jednej szansy-tej ostatniej ? Dodam, że to był Jego drugi skok w bok ... Proszę o radę

Gość hallllaa
Trudna sprawa. jak zrobił to juz drugi raz to może i kolejny....

Gość gdegegefgt
nie wybaczylabym za chuja bydlakowi ale Ty wybaczysz bo masz z tego duza kase:)

Gość a co ci szkodzi
spróbować i dac ostatnia szanse z warunkami

Gość ma ciebie za nic
Dodam, że to był Jego drugi skok w bok .. hahha i jeszcze się zastanawiasz?

Gość Anastazja;;;
a co ci szkodzi a jakie ja mam mu postawic warunki ? Przecież nie powiem mu by więcej nie wyjezdzał bo to nie mozliwe

Gość lyreco
chyba zeby wiecej nie zdradzał? czy wyjazd musi się = zdrada?? bez sensu to

Gość Anastazja;;;
Zastanawiam się bo kocham męża i nie chcę by dziecko miało rozbitą rodzinę .

Gość dfbdfgsdfgsd
kobieta, która wybacza raz jest dobra drugi raz jest naiwna trzeci raz jest głupia

Gość Moherowy berecikkk
Tudny temat. Jak kochasz to wybacz. :/ Ale uważaj żebyś niecierpiała przy tym. Naprawdę trudny temat. Jeżeli on Cię pprzeprasz i mówi że rozumie to wybacz w ciemno ? Sam nie wiem. Zrób tak jak ci sumienie podpowiada. Nie słuchaj rozsądku on często jest złudny. Serce ci powie. No i trzymam kciukil.

Gość Anastazja;;;
lyreco chodziło mi o to , że właśnie będąc w podróżach mnie zdradzał a w domu był idealnym mężem i dlatego tak długo nic nie podejrzewałam

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wybaczyłabym drugiej juz zdrady, jak teraz wybaczysz to zawsze bedzie Cie zdradzał, o jakim dobru dziecka piszesz?? wychowywanie sie w rodzinie w której matka i ojciec sie nie kochaja i nie szanuja to zadne dobro. Nie zapomnij o szacunku do siebie samej

Gość Anastazja;;;
Już cierpię z powodu tej zdrady .Ledwo co o poprzedniej zapomniałam ...Ale kocham męża

Gość ja odpowiem
kochasz męża, bo twój mąż cię raczej nie kocha. Ja uważam, że jak ktoś kogoś kocha to go nie zdradza, szanuje, wspiera itd. Pytasz się czy wybaczyć, wybaczyć możesz, ale nigdy nie zapomnisz to jest straszny ból dasz radę żyć z bólem. Poza tym odpowiedziałaś komuś, że nie możesz stawiać takiego warunku żeby twój mąż nie jeździł w delegacje, ja się pytam dlaczego nie jak kocha to powinien zaprzestać wyjazdów. To jest tylko moje zdanie ty zrobisz jak ci serce i rozum podpowiedzą.

Gość Heidi Klummmmm
bedziesz potrafiła zyc z facetem który bedzie Cie całe zycie zdradzał?? Ty go przyłapałas 2 razy a pomysl ile razy udało mu sie ukryc zdrady, fujjj nie tkneła bym takiego kolesia

Gość heh no dokładnie
heh kolejną tępa dzida.. znam taką co dla kasy wybaczyła z 2 razy, raz zdradę faceta ze mną .. i co ? on ją nadal ze mną zdradza

Gość Anastazja;;;
może to głupio zabrzmi ale wiem , że mimo wszystko mąż mnie bardzo kocha ! Widzę to .

Gość Anastazja;;;
może to głupio zabrzmi ale wiem , że mimo wszystko mąż mnie bardzo kocha ! Widzę to .

Tak wybacz a potem nie dziw sie ze traktuje cie jak szmate do ktorej i tak moze wrocic

gdyby kochal to by nie zdradzil ;) faceci potrafia oszukiwac tylko baby sa naiwne, dziwne ze tego nie wiesz majac kilkanascie lat wiecej ode mnie

Gość Anastazja;;;
maura gdy podrośniesz w takim razie to sama się przekonasz , że nie wszystko w zyciu jest czarne i białe

Gość gdegegefgt
a czy wy kretynki myslicie ze tylko na wyjazdach mozna zdradzac a na meijscu juz nie?? buahha glupie dziewoje. Ona nie zrezygnuje z jego kasy i nie zabroni wyjezdzac bo kasa z tego ejst a dziecko ma w dupie bo pozwala na wychowywanie w patologii

Gość to znaczy
że podejrzewałaś, miałaś powody.. Jeśli go kochasz i masz zamiar wybaczyć, to na pewno nie od razu. Wczoraj odkryłaś, dziś już się łamiesz, po jego kilku sms, telefonach? Przetrzymaj go trochę w niepewności, niech zobaczy, że to nie przelewki, że jesteś gotowa na odejście. Bądź stanowcza, postaw warunki, ale takie, które mogą naprawić związek. Czasami warto zrezygnować z takiej pracy, która sprzyja wyskokom. Oczywiście to nie proste zmienić pracę i nie gwarancja, że na miejscu związek jest niezagrożony.

Gość Heidi Klummmmm
kobieto nie rozsmieszaj mnie, kocha Cie?? to z miłości Ci zdradza, poniza, sprawia ze cierpisz :O głupia jestes, po co sie wyniosłas do hotelu i urzadzasz ten cyrk jak i tak jestes zbyt cienka zeby odejsc i zachowac godnosc i honor

wybacz ale trzeba miec do Ciebie szacunek i zdania nie zmienie majac 30 czy wiecej lat

Gość Anastazja;;;
moj mąż musi wyjeżdzać bo rozkręca swój biznes w innych krajach .Tu nie chodzi o delegacje na które wysyła szef . To Jego praca, Jego biznes więc ciągłe wyjazdy są nieuniknione.

Gość spytaj go
jak wyobraża sobie Wasze dalsze życie.

Gość Dla dobra dziecka :D
Żona alkoholika jest z mezem dla dobra dziecka,zona damskiego boksera jest z nim dla dobra dziecka,zona psychopaty jest z nim dla dobra dziecka,zona ktora zdradza maz jest z nim dla dobra dziecka to jest najczestrze usprawiedliwienie kobiet.Ty z nim nie jestes dla dobra dziecka tylko dla wlasnego dobra bo lepiej byc zona zdradzana jak zona po rozwodzie bo jak ktos kiedys powiedzial ,,byle jaki aby ten chlop byl,,Nie sznujesz siebie bo skoro myslisz ze on Cie dwa razy zdradzil to sie mylisz bo to te dwa razy na ktore masz dowody a reszta to jego wspomnienia.On napewno Cie nie kocha bo Cie nie sznuje.A Ty jakbys go zdradzila tyl;e razy to dalby Ci kopa w dupe i mialby gdzies dobro dziecka.Ogarnij sie dziewczyno i zrob badania bo kto wie czym cie maz kochajacy zarazil

Gość Anastazja;;;
to znaczy dlatego sie ukrywam by pocierpiał trochę .Ale tęsknie i dlatego mam ochotę odebrac telefon gdy dzwoni i powiedziec by przyjechał...Powstrzymuję się jednak ale jest mi ciężko z tymi wszystkimi myslami