Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigigigi

Mój chłopak mieszka z inną dziewczyną

Polecane posty

Gość bigigigi

Witam! Mój chłopak pracuje za granicą na delegacji od roku. Co jakiś czas pojawia się w kraju i wtedy się widzimy. Od dziś dostał przydział zamieszkania w mieszkaniu z inną dziewczyną (jest tam również 2 innych facetów). Trochę mnie to martwi, bo sporo czasu razem spędzają i w pracy i teraz w domu. A Wy co o tym myślicie?

Gość ostrezyna23
powiedz mu zeby wrócił tu pracować, bo to bez sensu

Gość Seees
jak kocha to zrozumie twoje obawy, rzuci to w cholere i przyjedzie do ciebie. jak nie to niech spada gdzie pieprz rosnie :)

Gość fascynacjaIntelektualna
Okazuje się, że Bernarda jest właścicielką 51% akcji tej firmy. Każe Victorii opuścić byłe stanowisko pracy. Alonso dostrzega na ulicy Jimeną informuje ją, że nigdy nie sądził nawet, że znowu będzie miał okazję stanąć twarzą w twarz ze zwykłą morderczynią, która pozbyła się jego dziecka. Juan Pablo mówi Osvaldo, że Rodolfo Padilla nie jest ojcem córki Vitorii. Bernarda mówi Pippinowi, iż modelki trzeba jak najszybciej zmienić. Cruz przekonuje Fer, aby weszła z nim do basenu. Kiedy chce z niego wyjść i prosi Cruz, aby podał jej szlafrok, topi się. Victoria obiecuje sobie, że nie będzie już więcej płakała, przysięga na swoją córkę, że jeśli Bernarda chce wojny to będzie ją miała. Odcinek 90 Victoria informuje Evę, że jeśli jej nie pomoże to pani Bernarda po prostu ją zniszczy. . Juanjo składa kwiaty na grobie Lindy i stwierdza, że przyszedł tutaj po to żeby z całego serca jej wybaczyć. Maria chce wyjechać razem z Naty i znaleźć jakieś małe mieszkanie.. Alonso proponuje Marii, aby zamieszkała w jego domku, który znajduje się na obrzeżach Meksyku. Jimena mówi Fer, że Victoria i Osvaldo rozwiedli się tylko i wyłącznie z jej powodu. Po chrzcie syna Almy Israela udaje się do chrzcielnicy, aby pobłogosławić swoje dziecko.

Gość co ................
Ja tam pierwsze słyszę żeby dawali jakieś przydziały na mieszkanie razem

Gość gyggygyg
po co ci facet za granicą?