Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

Tallinn czy Ryga?

Polecane posty

która z tych stolic jest atrakcyjniejsza? szukam jakieś oferty na weekend i nie mogę się zdecydować, które miasto wybrać. macie jakieś doświadczenia? :)

Gość U mnie na to mówią bramy
w Rydze więcej zarobisz :classic_cool:

Gość ja nie mam
a byłaś w Sztokholmie? :classic_cool:

Gość byłam i tu i tu
doradzam Tallin bo blizej swiata :classic_cool:

Gość Hania wwwww
Ryga - stolica Łotwy

Gość geje na showupie!
//wallace8523 szybko hgeje

Gość Eeerrr
A moze bardziej na poludniu jednak? Zalezy jaki masz budzet i skad lecisz.. Tak, jak pisalam w poprzednim temacie polecam Barcelone! Porto w Portugalii jest sliczne i naprawde niedrogie. Valletta na Malcie - super miejsce na weekend, Palermo na Sycylii lub francuska Nicea. tyle do wyboru i moglabym tak wymieniac i wymieniac...

Gość ja nie mam
oczywiście :classic_cool: ­ na Twoim miejscu wybrałbym chyba Tallin - bliżej Skandynawii, więc pewnie mają tam więcej blondynów :classic_cool:

Gość była tylko w Rydze, fajne
miasto,z klimatem, szczegolnie dobrze pamietam restauracje na dachu, gdzie obsluga dawala koce, zeby sie otulić.

Gość ja nie mam
no chyba że okoliczności dotyczące blondynów znów nie mają związku z podróżą :classic_cool:

Eeerrr -> południe Europy już zwiedziłam. ciągnie mnie bardziej ku północy. :) w Porto jeszcze nie byłam, a słyszałam że warto. może wybiorę się tam w letnim czasie :)

Tallinn mówisz? tak myślę, że jednak wygra, ale poczytam jeszcze opinie :classic_cool: moje preferencje dotyczące koloru włosów u płci przeciwnej nie mają wpływu na moje podróże, ale przyznam, że oczy można nacieszyć :D

Gość Eeerrr
To w takim razie goraco polecam Bruges w Belgii (uprzedzam, ze troche drogawe) i Sztokholm. Wiecej nic polecic nie moge, bo mnie bardziej na poludnie jednak ciagnie:)

Gość byłam tylko w Rydze, fajne
Ryga zdecydoiownie tansza od Sztokhlou ( ceny podobne do polskich). Ale w sumie do zobaczenia tylko bardzo ladna starówka. Jak cie ciagnie na wschod, to piekne jest Wilno. Sztokholm taki sobie.

Sztokholm zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, na pewno tam wrócę. co do kosztów - cena nie gra większej roli. szukam po prostu niezapominanych wrażeń :) w grę wchodzą na razie tylko Ryga lub Tallinn. na oba nie mogę sobie pozwolić w najbliższym czasie. resztę podróży mam już zaplanowanych. :)