Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bohesie

Czy Bog Mi Wybaczy?

Polecane posty

Gość Bohesie

Popelnilam grzech w Wielki piatek dokladniej masturbacje. Wiem ale to jest jak nalug. Walcze z tym i coraz mniej to robie niz w czesniej. Na spowiedzi to mowie. Zaczelam plakac i modlic sie do Boga. Zawsze jestem bardzo uczuciowa i gdy placze nie mysle racjonalnie. Mowilam do boga ze zabardzo go zranilam i. ze nie oczekuje nie oczekuje rozgrzeszeniai ze zabardzo zgrzeszylam bys mi wybaczyl. I zpytalam sie boga czy kiedys go zobacze i czy pojde do czyszcca albo do nieba(wiem ze raczej nie do nieba) i nagle zobaczylam na niebie dwa biale golebie znak pokoju i milosci. Przypomnialam sobie o opowiesci katechetki ze dziewczyna nie wierzyla ze bog da jej rozgrzeszenie i otworzyla pismo i zobaczyla ewangelie i slowa Jezusa idz i wiecej juz nie grzesz. Ja tez otworzylam pismo zamknelam oczy. wylosowalam strone i linijkei byl tam cytat no i ,, czyz nie bede potepial waszych tesciowych za cudzolustwo i waszych corek za niegodziwosc czy cos potobnego dokladnie nie pamietam. A przed chwila na necie zobaczylam ze uwazanie ze bog mi nie wybaczy to grzech obrazajacy ducha swietego czyli niewybaczalny. Noto jak w kancu czyli pojde do piekla. Przepraszam za bledy ale pisze to na smartfonie i do tego jestem roztrzesiona. PS. Mam 12 lat ale prosze potraktowac moj problem powaznie

Gość nigdy nie miałam
Radzę zacząć żyć w ascezie, to może będziesz miała szansę na to, że Bóg Ci wybaczy. Dziennie okładaj się rózgą z parku...

Gość Bojesiezapomnialam hasla
Ja napisalam yar ale w nim chodzi o pytanie Czy popelnilam niewybaczalny gtzsch?

Gość jezeli załujesz to tak
Skoro grzech popełnisz s. 136 Św. Gertruda mawiała do Chrystusa Pana: Naucz mnie, Nauczycielu najlepszy, jak mam się oczyszczać ze zmaz grzechowych, w jakie bym mogła wpaść? Na co jej Chrystus odpowiedział: „Ani na chwilę nigdy nie pozostawaj w grzechu, lecz gdy uczujesz, żeś upadła, zaraz zmów z serdecznym nabożeństwem: O jedyne zbawienie moje, Chryste Jezu, spraw, aby przez zbawienną śmierć Twoją zgładzone były grzechy moje. Amen. Skoro grzech popełnisz: O jedyne zbawienie moje, Chryste Jezu Królu spraw, aby przez zbawienną śmierć Twoją zgładzone były grzechy moje. Amen. gdy bedziesz miała pokusę odmów egzorcyzm sw antoniego padewskiego OTO KRZYŻ NASZEGO PANA UCIEKAJCIE, NIEPRZYJACIELSKIE MOCE ZWYCIĘŻYŁ LEW Z POKOLENIA JUDY, POTOMEK DAWIDA!

Gość Bohesie
Goodzi o grzech na czwartej linijce mojego tekstu no ja nie wiedzialam ze to gRZech i ze na necie zobaczulam ze to grzech niewybaczalny

Gość słowa jezusa do faustyny
Niechaj się nie lęka do mnie zbliżyć dusza słaba, grzeszna, a choćby miała więcej grzechów niż piasku na ziemi, utonie wszystko w otchłani miłosierdzia mojego. Palą mnie płomienie miłosierdzia, pragnę je wylewać na dusze ludzkie. O, jaki mi ból sprawiają, kiedy ich przyjąć nie chcą. Powiedz, córko moja, że jestem miłością i miłosierdziem samym. Kiedy dusza zbliża się do mnie z ufnością, napełniam ją takim ogromem łaski, że sama w sobie tej łaski pomieścić nie może, ale promieniuje na inne dusze. Najboleśniej ranią mnie grzechy nieufności. Rozkosz mi sprawiają dusze, które się odwołują do mojego miłosierdzia. Takim duszom udzielam łask ponad ich życzenia. Nie mogę karać, choćby ktoś był największym grzesznikiem, jeżeli on się odwołuje do mej litości, ale usprawiedliwiam go w niezgłębionym i niezbadanym miłosierdziu swoim. Napisz: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, otwieram wpierw na oścież drzwi miłosierdzia mojego. Kto nie chce przejść przez drzwi miłosierdzia, ten musi przejść przez drzwi sprawiedliwości mojej... Na ukaranie mam wieczność, a teraz przedłużam im czas miłosierdzia, ale biada im, jeżeli nie poznają czasu nawiedzenia mego. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

Gość słowa jezusa do faustyny
maryja muwi w medjugorie kto ma ducha sw ten ma wszystko

Gość iaww
Bóg wybacza, gdy żałujemy i wyznajemy grzechy. Gdy nie zdążymy przed śmiercią wyznać a żałujemy, też wybacza. By iść do piekła, trzeba tego chcieć. Czyściec zaś jest miejscem, w którym przygotowuje się do przebywania z Bogiem w Niebie. Kto nie jest przygotowany przez życie, idzie do Czyśćca, ale stamtąd jest już droga tylko do Nieba.