Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie zero

czy związki faktycznie tak wyglądają?

Polecane posty

Gość wielkie zero

zawsze marzyłam o wielkiej miłości, która odmieni moje życie i właśnie boleśnie się zawodzę :o 9 mies w związku, nigdy nie czułam się tak jak to ludzie opisują, żadnych motylków, stanów euforycznych, trzęsących się dłoni, zabójczej tęsknoty, nic. on zresztą też nic albo to ukrywa. 9 mies w związku a ja czuję że zmarnowałam tyle czasu bo w tym związku nie dzieje się NIC, czasem to mam wrażenie że z desperacji jesteśmy razem a żadne niczego nie czuje do drugiej osoby ale może to tylko moje odczucia bo we mnie dominuje przyzwyczajenie a nie zakochanie, to minęło po 4 miesiącach :o mam dopiero 20 lat i obrzydzenie do wszelkich bliskich relacji jeśli mają wyglądać tak jak obecna czy każdy związek tak wygląda? czy ta utrata głowy dla drugiej osoby, serce skaczące do gardła i wymiotowanie tęczą to bujda? :(

Związek to nie euforia. Tak to normalnie wygląda. Jak opadną hormony to jest szacunek, zaufania, przyjaźń i przyzwyczajenie.

Gość wielkie zero
no to pięknie, nie wiem jak ja wytrzymam na takich zasadach z kimkolwiek skoro "wypalam się" już w pierwszych miesiącach i zaczynam strasznie męczyć ja pierdolę

Gość kiskakiikk
nie dojrzałaś jeszcze pewnie do poważnego związku, i nic w tym dziwnego na dobrą sprawę, tylko po co pchać się na siłe w coś w co się nie wierzy?? Tylko po to żeby z kimś być?? W moim związku to było tak, najpierw ślepa "miłość", a potem miłość i wspolne problemy, decyzje, tęsknota i radość jak jesteśmy razem :)