Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anke23e

Jestem biedna. 6osób w trzech pokojach, 56metrów...

Polecane posty

Gość anke23e

ja tez jestem biedna... Mieszkanie nasze to klitka... Ja, mama, tata, brat i dwie siostry. Wstydze sie naszego baraku, tak zyjemy na długach, nigdy nie byłam na wakacjach. Cale zycie w lublinie

Gość druciany plastik
no i dobrze :classic_cool:

Gość nie ma żqrtów z kręgosłupdidue
lepiej tak mieszkac ale byc zdrowym

Gość Prawicze_serce
no i co ? mamy ci współczuć ? weź sie do roboty !

Gość jdadamanp
trzeba było nie robić tyle dzieci

Gość agentka69
a ile masz lat?

Gość Ewa Drzazga
dziewczyno nie rozsmieszaj mnie....jak ci nei wstyd narzekac??? bo nie masz 10 pokoi i 3 lazienek??? bo jeden pokoj przypada na 2 osoby??? taka to tragedia??? moja znajoma mieszka z w jednym pokoju z 8 rodzenstwa!!!...(chlopaki dziewczyny),z chorymi niepelnosprawnymi rodzicami...nie maja co jesc,zyją z zasilkow... Moja druga znajoma mieszkala cale dziecinstwo w pokoju z 3 bracmi....teraz wyszla za mąz i meizka w tym pokoju z 3 swoich dzieci i mezem!!! "Cale zycie w lublinie"...??? tak ci zle...ze duze maisto,ze duzo mozliwosci spedzania wolnego czasu i odrywania sie od tej twoje biedy???ze duze miasto=duzo mozliwosci spelninia marzen i chocby pracy dorywczej dla ucznia???:O A CO MAJĄ POWIEDZIEC NASTOLATKI NA WSI??? GDZIE JEST 50-100 DOMOW I ZADNEJ ROZRYWKI...? JEDEN ZAPYZIALY MALY SPOZYWCZAK,ZADNCYH ROZRYWEK?....JAK ONI MAJA SPEDZZAC CZAS WOLNY?...CZY ONI BYLI KEIDS NA WAKACJACH CZY ZPAIERDALAJĄ W POLU???? :o

Wiele osób żyje w gorszych warunkach. Nie łam się :) A czas podczas wakacji można spędzić miło nie wyjezdzając nigdzie. Tak to jest w tym kraju,że mało kogo stać na wakacje :) a koszty spedzenia tygodnia nad polskim morzem czesto wychodzą wyzsze niz za granicą . Masz motywację żeby poprawić swój los. Wyksztalcenie,dobra praca. Nie wiem ile masz lat i czy już czas na opuszczenie rodzinnego domu?

Gość Prawicze_serce
czy mi kurwa ktoś współczuje ? gardze ludzmi od dłuższego czasu i tak każdy patrzy tylko na siebie dla mnie możesz żreć gówno i być bezdomna.

Gość Za komuny ( a to nie tak dawno
to byl normalny przyzwoity standart, 2 os na pokój, 8m 2 na osobe, takie byly przepisy i ludzie spokojnie zyli. Jeszcze szczesliwi,ze to 3 pokoje a nie 2, jak przewaznie dla rodziny.

Gość mała beksa aaaa
Moja kolezanka mieszka w starym domu, 4 pokoje, rodzice i 4 rodzenstwa. Niepełnosprawny brat, nie widzi i ma porazenie mozgowe. Mają ogrzewanie w dwoch pokojach bo ich nie stac na wiecej, jej biologiczny ojciec bil ją i matke. Kto ma gorzej? Ludzie naprawde przezywaja tragedie. Wy zyjecie bardzo skromnie z tego co piszesz ale macie co jest. Internet i prad tez masz. Nie pierdol laska