Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana wlasnym cielskiem.,,

nienawidzę swojego ciała

Polecane posty

Problem zapewne, który dotyka wielu osób... ALE u mnie to juz jakas przesada, wystarczy spojrzenie w lustro a juz mi sie robi niedobrze... Zwlaszcza profil mam paskudny-nie umiem juz normalnie funkcjnowac. Ciągła kontrola- zeby nie siadac profilem do osob, nie usmiechac sie bo wtedy to juz w ogole wyglądam paskudnie....męczy mnie to... co robic??

Gość Intrygujące
polki takie są wszystkie

poćwicz podróże astralne, poczytaj wschodnie nauki, że ciało to tylko więzienie dla duszy. ❤️

ten kompleks rzutuje na cale moje zycie, na interakcje, na moje motywy, na to gdzie wychodze z kim sie zadaje-a bardziej nie zadaje... wygladam jak potwór..... jestem chora od tego kompleksu.

Gość hmmfgbhnjmn
Mam piekne ciałko :)) takie mniam

Gość Bloody
A co robisz by czuć się atrakcyjnie? ­ Podejrzewam, że większość to urojenia, ale to nie zmienia faktu, że możesz dobrać sobie odpowiednią fryzurę, poeksperymentować z kolorem włosów, poćwiczyć na konkretne partie ciała które uważasz, że można ulepszyć. Jak serio masz schizę to pójść do wizażystki czy tam tych speców od ciuchów i makeupu, są nieraz jakieś promocje i za psie grosze doradzą i pokażą co i jak. To już byłby jakiś postęp.