Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Ktoś spytał się mnie "dlaczego dziewictwo to wstyd". O to co odpowiedziałem:

Polecane posty

Gość tralalilalila
no to napisałam wcześniej ja mam 26 lat i jestem dziewicą. to znaczy mam pewne seksualne doświadczenia, ale do pełnego seksu nie dopuściłam, dlatego że np byłam pijana, albo wiedziałam że nie chcę akurat z nim i w tym momencie Ale główną przyczyną jest, że nie spotkałam odpowiedniej osoby, nie byłam w związku, nigdy nie byłam typem imprezowicza, albo wydawało mi się że spotkałam, ale facet chciał ograniczyć znajomość do seksu, proponując seks na pierwszej lub drugiej randce, podczas gdy ja wolałam się najpierw jakoś zaprzyjaźnić, nabrać zaufania. ot, tyle

Gość dziewica 25ll
No dobra, a jesli kobieta (dziewica) chce sexu, ma bardzo ognisty temperament, a jest zwyczajnie brzydka i zaden facet jej nie chce, to ma sie zabic?

Gość tralalilalila
zawsze ktoś chętny się znajdzie............................................

Gość dziewica 25ll.
no chyba wlasnie nie:/ ostatnio bedac na disco chcialam sprobowac i gosciu uciekl:/ widocznie jestem az tak szpetna :-( Najgorsze, ze ja naprawde mam silny poped, masturbuje sie 2-3 razy dziennie

Gość aja mysl eze
może wybrałaś nieodpowiedniego gościa, ostatecznie nie każdy bierze byle zapchajdziurę. Celuj w takich wyżelowanych, napakowanych gogusiów w obcisłych bluzeczkach, oni wezmą co leci....

Gość Emilka232323
ja nie jestem juz od dawna dziewicą i w wieku 20 lat też już nie byłam ,ale powiem Ci ,że nie zupełnie masz racje bo może byc tak zę dziewczyna ma chetnych na seks ,ale np do seksu jej sie nie spieszy i to moze byc jej własny wybor

Gość Emilka232323
dziewica 25ll - to nie wiem jakby musiala być brzydka żeby żaden jej nie chciał... znam bardzo brzydkie dziewczyny co mają męża czy faceta

Dla głupich czy erotomanów czy erotomanek to może i wstyd. Lecz dla normalnych ludzi to zaleta.

Gość gość
Ja straciłam dziewictwo mając ponad 21 lat.Czekałam na kogoś w kim się zakocham. Nie chciałam dać d**y pierwszemu lepszemu, który będzie się chwalił kolegom że mnie zaliczył albo zarazi mnie jakimś syfem. Gdy poznałam swojego faceta to czekał na mnie ponad pół roku. Pomału uczyliśmy się swoich ciał - nie śpieszyliśmy się.Mój pierwszy raz był udany - bo zrobiłam to z kimś kogo kocham. Nie wstydziłam się na następny dzień spojrzeć mu w twarz, nie miałam moralnego kaca.Miałam pewność że chłopak z którym to zrobiłam pragnie mnie a nie tylko mojej waginy. Zresztą jesteśmy razem do dziś a minęło już 10 lat. Zrozum że niektórzy postrzegają seks jako uzupelnienie miłości.Nie potrafią tego robić bez uczucia, mechanicznie.

Gość gość
Autorze wyrażasz swoje zdanie ale w sposób bardzo prostacki. Ludzie różnorako kierują swoim życiem i nie można pisać o nich, że są dziwadłami... Dziewice 20+ to i tak rzadkość więc nie wiem czym tu się przejmować? Masz jakieś problemy ze sobą? Życie intymne innych ludzi to nie Twoja sprawa. A tak poza tym modelka Adriana Lima uznana za najseksowniejszą kobietę świata straciła dziewictwo w wieku 27 lat:)

Gość taaak studenciak...
lepiej bzyknąć się z jakimś nieznanym typem na imprezie po pijaku oczywiście sie nie zabezpieczając i niechcący zajść w ciążę.wiesz w czym dziewice są lepsze od puszczalskich? na pewno nie chorują na choroby weneryczne i na pewno nie noszą w łonie niechcianego dziecka. poza tym są asertywne i potrafią odmówić w przeciwieństwie do zakompleksionych d*podajek. ale ty jesteś napalony studenciak, więc tego nie zrozumiesz....

Gość gość
lepiej oddac życie za dziewictwo jak to zrobiła kuzkówna

Gość gość
do autora- Twój post wygląda conajmniej jak zażalenie na te wszystkie dziewczyny, które ciągle są dziewicami. co nie masz kogo zaliczyć czy co? żadna Cię nie chce? Dziewictwo to indywidualna sprawa każdej kobiety i nie można tak generalizować jak ty to właśnie zrobiłes. Seks to poważna decyzja, niektórzy faceci traktują to tylko w kategorii włożyć- wyjąć, tymczasem za tym mogą kryć się poważne konsekwencje- jakie chyba każdy wie. Jak ktoś ma ochotę czekać to niech czeka i to jest jego sprawa z jakiego powodu, niekoniecznie braku urody, jednak niestety coraz częściej zauważa się tendencję do k******a zarówno kobiet jak i mężczyzn

Gość gość
Studenciak Ty jesteś jakiś nienormalny, ja mam 19 lat i jestem dziewicą a wcale nie jestem 'paszczurem '. Miałam wielu partnerów ale po prostu żadnemu nie ufałam na tyle żeby w razie jakiejś'wpadki' być z nim do końca życia. Dlatego Twoje wywody na temat dziewictwa są co najmniej żałosne.

Gość gość
up up

Gość gość
W tym wieku owszem, niedorobionym trzeba byc.

Gość xx to ja gośc
ja mam 19 lat jestem prawiczek i możesz sobie bajki miedzy wierszami wciskac gimnazjalistką jak sa takie tepe to sobie zato beda cale życie płacić ze potem ich ini tak niebeda szanowac .

Gość xx to ja gośc
ty gościno dziewico skąd jestes z pułnoca czy południa polski ? do tej dziewicy pisze

Gość niiiiiiiiina
a ty xx jestes ze śląska? zgadłam?

Gość xx to ja gośc
gryy a ty kto jesteś ?

Gość niiiiiiiiina
to zgadłam?

Gość xx to ja gośc
a poczym poznałas ?

Gość niiiiiiiiina
nie wiem... może po twojej wypowiedzi - języku i pogladach (chociaz teraz na slasku mlodzi ludzie juz nie sa tak konserwatywni i religijni jak dalej) Powiem ci ze kilka razy zdarzylo mi sie wyczaic ze ktos jest ze slaska po samym wygladzie i tak jakos intuicja mi podpowiadala :D Jestem z mazowsza, ale znam sporo ślązaków, dużo ich przyjeżdża do stolicy... A ty skad jesteś? Katowice? Rybnik? Sosnowiec?

Gość xx to ja gośc
dokładnie ci niepowiem ale ja jestem całkiem nadole :) as co lubisz czy nielubisz slazaków ?ja wzasadzie góral jestem

Gość niiiiiiiiina
Aha czyli bardziej Żywiec tak? Nie no, nie dziele ludzi na to skąd pochodzą... kilku ślązaków lubię, a są też tacy co grają mi na nerwach ;)

Gość xx to ja gośc
he he a ty skad jestes warszawa :)?

Gość niiiiiiiiina
no tak, juz to chyba napomknelam...

Gość xx to ja gośc
a bo ja mam 3 watki otwarte jeszcze cos w grze pisze i temu ja na gg jakgadam to czasem normalnie :)

Gość niiiiiiiiina
nie rozumiem? co normalnie?