Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.1988.

Jak powiedziec facetowi ze nie mam jednej piersi ?

Polecane posty

Gość e.1988.

Czuje, ze to cos powaznego. Bedziemy razem. Nie miałam nigdy faceta...jak mu to powiedziec by sie nie przestraszyl i nie uciekł ?

Gość Sweetlips
ze bylas chora. ze jest ci ciezko to powiedziec, ze boisz sie jego reakcji, ale chcesz mu powiedzic zanim jeszcze wszystko sie na dobre rozkreci ze nie masz piersi. i niech on zadecyduje czy jest w stanie z tym zyc. powodzenia

powiedz że planujesz zrobić sobie silikonowy biust, będzie zachwycony i może się dołoży do operacji Jenifer Aniston czy jak jej tam, gdy dowiedziała się że ma guza i dużą szansę przerzutu na druga pierś usunęła sobie obie i teraz ma sztuczne. Pisały o tym gazety kilka lat temu.

Gość Bloody
Generalnie raczej tylko dureń ucieknie z takiego powodu. Ale możesz powoli, wspominając przeszłość napomknąć coś o dłuższej chorobie, później coś więcej o jakimś kompleksie, i tak stopniowo wyjdzie szydło z worka. Bo czasami ciężko jest zareagować odpowiednio w tak delikatnej sprawie, mimo dobrych chęci. A cycka w większości przypadków można sobie dorobić, także nie musi tak być zawsze;)

Gość xtc3yh45
pomyliły ci się aktorki romeo

Gość Jak powiedzieć?
najlepiej słownie.

Gość Sweetlips
nie wiem czy idealnie... ale dziekuje maua :)

Co to za bzdury że niby tylko dureń ucieknie? Dla wielu facetów taki widok byłby odrażający i jest to normalna reakcja. Wielu jednak to zaakceptuje ale nie ma to zadnego związku z byciem durniem.

Gość Bloody
Prawiczek, myślę, że 30letni facet bez związku na koncie ma raczej niewielkie pojęcie na temat tego jak ludzie dobierają się w ZWIĄZKI.

Gość madry zrozumie
slaby ,zakompleksiony nie edzie sobie w stanie z tym poradzic ,facet pewnien siebie swoich wartosci zrozumie