Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgvtyvrgvgty

moja córka trwoni pieniądze,nie odkłada na wesele

Polecane posty

Gość tgvtyvrgvgty

spotyka sie z chłopakiem który traktuje ja powaznie i mysli o slubie.My nie mamy żeby jej pomoc...A on a kazdy grosz wydaje na wycieczki....co roku wyjazd zagranice raz grecja raz wyspy kanaryjskie teraz Egipt w majówke...Nie wiem co ona sobie wyobraza.Jak nie wyjezdza to trwoni pieniądze na jazde konną i inne przyjemnosci,jedzenie w drogich restauracjach itp...Miesiac po pensji nie ma juz grosza i czeka na kolejną. Jak pytam o wesele odpowiada"nie będę płacić i sobie odmawiać żeby inni mogli sie nawpieprzać za moją kasę"

Gość male_wiaderko
jakby nie bylo troche racji ma ;))))

Gość hjsjkjf
Może twoja córka myśli o skromnym weselu? ale najlepiej sie upewnic. powinnaś jescze raz z nią porozmawiać i powiedzieć, ze ty nie masz pieniedzy na jej ew. wesele. powinnas powiedziec ze jest dorosla i musi byc odpowiedzialna! spytak sie jej czy ma zamiar z obecnym partnerem spedzic reszte zycia, bo moze w tym problem -przepraszam, ze bez poldkich znakow i nieskladnie, ale pisze z telefonu :)

Gość stylish29
jej pieniadze jej sprawa. a swoja droga panuje taki zwyczaj ze rodzice dokladaja sie do wesela wiec moze i ty powinnas zaczac oszczedzac. a nie tylko wymagasz wesela a od siebie nie dajesz nic. zaraz pewnie spadna gromy na mnie ze obowiazkiem rodzicow nie jest dokladanie do imprezy- oczywiscie ze nie jest to obowiazek ale "posiadanie" dzieci do czego chyba zobowiazuje, prawda? druga sprawa to napisalas ze facet mysli o niej powaznie i chce slubu- a moze corka nie chce slubu i dlatego nie odklada?

Gość tgvtyvrgvgty
tu nie ma mowy o skromnym weselu nawet bo ona nawet grosza nie odkłada.wiem ze go kocha i jej na nim zalezy ale na weselu nie..Mowi ze jak on chce to ok moze ono byc ale to nie jest jej pomysł wiec niech on płaci:Obo ona potrzeby wesela i b ialej sukni nie odczuwa,szkoda jej pieniedzy.Jej starczy cywilny

Gość tgvtyvrgvgty
ja jej zapewniłam wszystko.Placiłam 5 lat za studia,kupiłam samochód...niestety jestem juz na emeryturze i spłacam kredyt za ktory kupiłam jej własnie auto.Mąż umarł nie mam szans jej pomoc

Gość kfhudfyhuyfuegfyryrgfqyergfe
1 teraz jest moda na nierobienie wesel 2 teraz jest moda na zycie w konkubinacie:) 3 ty chcesz wesele to ty plac, od zawsze tak bylo

Gość atkakatka3
To jej sprawa, nie Ty masz wyjść za mąż.